Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer

Recenze (139)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Netflix moc dobře rozumí dnešní době, a proto přináší do amerického seriálu trošku evropského koření. Upřímně jsem si myslela, že už jsem o něco náročnější divák, ale asi si to namlouvám. Protože já si vážně nepamatuji, kdy jsem si u něčeho tak jednoduše a hezky odpočinula. S lehkým studem přiznávám, že čím je Emily povrchnější, šíleněji oblečenější, čím víc se jí daří udělat doslova z každé fotky nebo věty virál, čím víc ji mají lidi, co ji nejdřív nesnášeli bezdůvodně rádi, čím víc je přelétavá, tím radši se na ni dívám. Víc vzdálenější od reality to být nemůže, a díky za to. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Hodně vydřená trojka, to vám teda povím. A abych byl upřímný, sám ani pořádně nevím, za co sem jí dal. Určitě to nebylo za hlavní hrdinkou a typicky šablonovitý příběh, co mě však asi přesvědčilo k mému vyššímu hodnocení bylo kromě nezaměnitelné atmosféry Paříže i fakt, že je to místy celkem roztomilé a to někdy stačí ke spokojenosti i mně. A když k tomu připočítám báječnou postavu Luca, který mě dokázal několikrát od ❤️ rozesmát, jsem nucen konstatovat, že to nebyla určitě největší ptákovina, co jsem letos viděl. ()

Reklama

Marys 

všechny recenze uživatele

Áno, zhltol som to za jednu nedeľu. Teda, prvú sériu. Na ďalšie čakám. Je to taký seriál úplne, keď neviete, čo so sebou, a tak len pozeráte. Z kritického hľadiska ale treba priznať, že v Paríži až taký výber sexy mužov na pár metrov štvorcových nie je, a zároveň samotné mesto takto klišéoidne nepôsobí. Kde sú dopravné zápchy, pouliční predavači a haldy turistov stojaci v radoch? Vy prestaňte klamať. Do telky. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľa ľudí frfle, ale mne sa to aj tak páčilo. Samozrejme, dejová linka je veľmi jednoduchá a priamočiara, všetko sa točí len okolo módy, reklamy a oblečenia. Čiže pre chlapa trochu mimo záujmu. Na druhú stranu ale bolo zaujímavé sledovať ako sa robí dobrá reklama a tiež bolo srandovné, ako každý deň mala Emily oblečené niečo nové a štýlové. Pritom ten jej šatník bol celkom malý. Alebo odnosila a vyhodila? Aj po herecekej stránke to bolo celkom fajn, potešila ma najmä postava toho francúza Luca. A tiež potešilo, že si Lily Colins trochu pristrihla obočie (alebo s ami to len zdalo?). Celkov príjemný dojem bol umocnený nádhernou atmosférou Paríža. Možno pôjdem aj do ďalšej série ak nejaká bude. Lepší priemer. 65/100 ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Cukríkovo zobrazený Paríž tak, ako to vie hádam len Darren Star. Už pri tvorbe Sexu v meste bol New York samozrejme ďalšou a takmer hlavnou postavou v seriáli. Tu je tou postavou mesto Paríž. Inak ale nevidím príliš veľkú spojitosť medzi týmito dvoma seriálmi. Sex v meste skúmal hlavne vzťahy a sex, kým Emily in Paris sa trochu viac zaoberá obchodnou stránkou veci, pretože ako Luc v seriáli povedal: Američania žijú, aby mohli pracovať. Lily Collins je veľmi sympatická. Len preto jej odpustíte fakt (POZOR SPOILER), že hneď ako sa rozíjde so svojim frajerom v Chicagu, vyspí sa minimálne s tromi chlapmi. V podstate ako to tu už bolo poznamená, je to remake filmu Diabol nosí Pradu, len bez Meryl Streep a Anne Hathaway. Seriál odporúčam všetkým, ktorí obľubujú Francúzsko, Paríž, módu, Instagram, Biznis a samozrejme trochu sexu. ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie seriálu prebiehalo na viacerých miestach v Paríži. (dyfur)

Reklama

Reklama