Reklama

Reklama

Zabijákova žena & bodyguard

  • USA Hitman's Wife's Bodyguard (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Michael Bryce (Ryan Reynolds), osobní strážce toho času bez licence, plánuje klidný odpočinek, jeho osobní terapeutka mu používání zbraní na nějaký čas dokonce zakázala. “Žádné bodyguardování!” nakáže mu psycholožka a pošle ho na prázdniny k moři, kde si mají jeho pocuchané nervy odpočinout. Jakmile ale nazuje papuče a otevře si knížku, předsevzetí a klid jsou fuč. Během vteřiny se ocitne uprostřed divoké přestřelky, které vévodí manželka jeho nedávného chráněnce, nájemného zabijáka Dariuse Kincaida (Samuel L. Jackson). A než se rozkouká, je proti své vůli znovu ve službě. Nejdříve je potřeba zachránit Kincaida ze spárů pomstychtivých mafiánů, hned nato dostane prapodivná trojice za úkol zachránit celou Evropu. Svůj maniakální plán totiž spřádá arcipadouch v podání Antonia Banderase. Zabiják, jeho žena a jeho bodyguard vyrážejí na zběsilou cestu evropskými letovisky, bez covid passu zato se slušným arzenálem zbraní. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (255)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $70miliónov║ Tržby USA $38,014,727║ Tržby Celosvetovo $70,094,113▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,062,991║ Tržby za predaj DVD v USA $4,075,246║ Sila, prvý diel bol pre mňa maximálne otravný a bohužial aj nezábavný. Tak prečo nie druhý diel. Prišlo mi to zas celé silené a hlavne trápne. Nič tu poriadne nefungovalo, dialógy suché a tupé, nehorázne zlá zlátanina. Bojoval som s tým a trpel som ako sviňa. /30%/ ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek je solidní dračice i ve svém už pokročilém věku, ale tady jí scénárista vkládá do huby tak sračkovité dialogy že není snadné se na to dívat bez nadávání. Což je krapet problém když je skoro hlavní postavou filmu. Ryan Reynolds se Samuel L. Jacksonem jsou na tom trochu líp, ale ani u nich už to není taková sranda s povedenou akcí jako u jedničky, celkově se z filmu vytratil pocit uvolněné zábavy... a vrátí ho tam na chvíli snad jen skvěle obsazený Banderas a Morgan Freeman. 6/10 ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nemôžem dať vyššie. Hoci akčné scény to má slušné a v poslednej tretine funguje aj humor. Lenže mám pocit, že toto bolo len účelovo vytvorené čudo, ktorého hlavnou devízou bolo natočiť známych hercov v pekných lokáciách. Charaktery sú nulové. Ich vývin smiešny. A motivácie ako vycucané z prstu nejakého primitívneho a nenápaditého scenáristu. Veci ako čierny otec, strach z gelata, alebo neustále odchádzanie a vracanie sa, začne byť po nejakom čase známkou nie len zlého vkusu, ale aj scenáristickej bezradnosti. Pričom keby si dali trošku námahy a snažili sa to hrať na ten buddy film s reálnym záporákom a trochou realistickosti mohlo by sa jednať o chuťovku. Toto je len výplach so známymi menami, pri ktorých zamrzí, že tu vôbec sú. Bayova spolupráca s Reynoldsom fungovala v mnohých veciach o dve triedy lepšie. Toto boli 2 hodiny zabitého času. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Za mě výborný film stejně jako jednička, zde hlavně exceluje Salma Hayek, která si krade své scény pro sebe. Ryan Reynolds a Samuel L. Jackson jedou pořád na stejně komediálně-akční vlně. Největší drsňačka je však právě Salma Hayek, která kosí jednoho nepřítele za druhým a do toho si myslí, že bude dobrá máma, což názorně předvádí tím, jak se stará právě o Reynoldse. :D Tahle dějová linka mě fakt bavila! :D ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[30%] No teda, musím říci, že jsem pořádně zklamaný. Opravdu nelituji toho, že jsem na tuto blbinu nešel do kina. Kdyby to nevyšlo na net – už bych seděl v kině a to šokovaný. Předchozí film mi pěkně sedl, prostě pecka. Krásně natočená akce, spojená s rozumným humorem a pěknými songy, ale tohle pokračování? Mezi asi hlavním problémem je skutečnost, že jsme tu neměli jen ústřední dvojici herců Reynolds a Jackson, ale i otravnou Salmu Hayek, jejíž jekot a hlas mi přišel snad ještě nesnesitelnější, než hlas Chrise Rocka v novém filmu Saw. Co se týče příběhu, to mě ani tak neiritovalo, že to bylo nezáživné, nesmyslné atd. Ale akční sekvence prostě už nebyly tak zajímavé a byly hrozně usekané. Jasně, Rko tu bylo, pár krvavých zabití tu bylo, ale to je asi tak všechno. Technická stránka filmu byla slabší, než v jedničce. Možná ta naháněčka na dálnici s výbuchy byla ještě ucházející. Jinak to věčné „přizabití“ Reynoldse a jeho následné oživování bylo otravné. Zasmál jsem se jen dvakrát na začátku, kdy Salma Hayek vysvětluje, že má něco s „píčou“, proto, nemůže porodit. Jinak to bylo dialogy strašně ukřičené. Trio těchto herců na sebe tak dementně řvalo, až jsem pomalu nestíhal číst titulky. Soundtrack – toho jsem si nevšiml … Jako asi jsem to hodnotil moc kriticky, ale zklamání se fakt dostavilo. Akci nemůžu technicky moc kritizovat, i když mě nebavila. Vtipné to také nebylo. Banderas byl nevýrazný a stejně tak i Morgan Freeman a Frnak Grillo, kteří se hodili akorát tak do titulků známých herců. Dát jen 1* mi přijde krutý, tu 2* dám jen s ohledem na to, že se předchozí díl opravdu vyvedl. Doufám, že nevznikne trojka. Jackson a Reynolds mě zde vůbec nebavili a to v jedničce tak bravurně utáhli film. No, škoda, co se dá dělat ….. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení začalo 2. března 2019. Probíhalo v Chorvatsku, Itálii, Bulharsku, Slovinsku a Anglii. (Varan)
  • Kniha, kterou si Michael Bryce (Ryan Reynolds) čte na dovolené, je „The Secret“ od Rhondy Byrne. V České republice vyšla pod názvem „Tajemství“ a byl podle ní natočen i film. (BMW12)
  • Když ve zprávách běží po kom pátrá Interpol, objeví se fotografie Ryana Reynoldse (Michael Bryce), na níž má vánoční svetr s velkou mašlí. Fotka byla pořízena na večírku v roce 2018. Hugh Jackman a Jake Gyllenhaal si z Reynoldse vystřelili a nalhali mu, že všichni na večírku budou mít vánoční svetry, ale byl to žert. (Yoshitsune)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Reklama

Reklama