Reklama

Reklama

Scoring Resident Evil

všechny plakáty

Obsahy(1)

Krátký dokument o vzniku a přidání hudby do filmu Resident Evil z roku 2002. Rozhovor s tvůrcem Paulem W.S. Andersonem a zpěvákem Marilyn Mansonem. (Sykii)

Recenze (3)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Krátky dokument k filmu Resident Evil (2002), ktorý je však sám o sebe slabý. Je to samozrejme spôsobené dĺžkou minutáže a preto je lepšie ho pozerať v slede aj s inými materiálmi k filmu. V tomto kraťase sa v úvode mihne aj sám veľký John Carpenter (pár sekúnd), ale hlavnou výplňou dokumentu je rozprávanie MM o hudbe, na ktorej sa u tohto hororového braku podieľal. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že tento dokument není až tolik záživný, ale to zas já jsem si rád poslechl názory a postřehy Marilyn Mansona, Marca Beltramiho. Mám rád hudbu obou pánů. Jeffrey Schwarz se tentokrát soustředit především na hudbu (soundtrack) z Resident Evila, ale samozřejmě nesměli chybět ani záběry z filmu. Takže já byl ve finále spokojený, protože tento dokument byl : milý Radiqu hlavně o hudbě a názorech obou jejich tvůrců – takže když tě to nezajímá, tak proč se na to vůbec díváš…? ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Paul W.S. Anderson není Hans Christian Andersen, ale vypadá jak James Blunt, ale to je jedno. Scoring je dokument o soundtracku a mě osobně to vubec nezajímá, i když Beltrami i Manson jsou docela šikovní týpci v hudbě, ale nemusim o tom poslouchat jejich komentáře a kecy... ()

Reklama

Reklama