Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Další americká,nekonečná srágora,vhodná tak akorát pro zasmání.Horko těžko jsem shlédl 2 díly a rychle utekl.Je to o nikom,o ničem a lidé k tomuhle píšící scénář mají můj hluboký obdiv a divák jim buď milostiv.,protože něco takového vytvořit je opravdu výkon.A vysílat tolik let se to může jen v Americe.Halelujá!Dávám jasnou a čistou nulu. ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Víte co je na tom nejvtipější? Mělo to přes osm tisíc dílů a vim, že v nějakym roce dávali na nově třeba díl 1500, na dva roky to přerušili a najednou to začli dávat třeba od dílu 2800... Pointa? Těch 1300 dílů, co sem neviděla, mi vůbec nescházelo, jako bych to neviděla třeba tři tejdny jenom. Jinak ale docela sranda ()

Reklama

Caelos 

všechny recenze uživatele

Nejdelší seriál na světě:') Jenže hrál zrovna v době, kdy jsem jako capart přicházel ze školy a nějak nic jiného v té všivé televizi nebylo. Takže se dá vlastně říct, že jsem ho sledoval. Název seriálu je příhodný, neboť jak šel čas, tak se měnil i tento seriál, začaly se na něj nabalovat absurdnosti, jako mimozemšťané, posednutí démonem, a podobné scénáristické vylomeniny, i když... Ono se vlastně není čemu divit, za takovou dobu co se seriál vysílal se tam objevilo téměř vše (no vlastně ne, boj mezi albínskými jeptiškami s raketomety proti vetřelcům z planety párků v tom určitě nebyl). Právě délka je alphou a omegou tohoto díla, na jednu stranu je to kult (delší seriál zřejmě nenajdete), nicméně na stranu druhou je právě délka to, co dělá z tohoto seriálu übersrajdu, poněvadž na sledování Tak jde čas by jste potřebovali nejméně pět životů a i to by bylo možná málo. Odpad si tenhle seriál nezaslouží, jen za tu nevídanou délku si půl hvězdičky zaslouží a další půlhvězdu dávám za to, že jsem ho jeden čas, byť nedobrovolně, sledoval. ()

villon17 odpad!

všechny recenze uživatele

Snad milión dílů o stech miliónech hoven. Pardon, že to tak otevřeně říkám a pobuřuji nadšence, mezi něž se počítají uživatelé, kteří dali více než odpad, čili jednu hvězdu. Víc jde jedině v případě, že jsou slepí, tři, že navíc hluší a čtyři snad jedině, jestli tam hráli. Kdo dal pět, tak si nejspíše myslí, že se zde hodnotí jako ve škole. ()

Endyis 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastně svým způsobem nehorázná prda :DDDDDDDDDDDDDD Člověk, který shlédl kompletně celý tento seriál, myslím všechny epizody, je u mě mástr a má moje osobní uznání. MImochodem nebýt tohodle nikdy nevzniknou dokonalá seriálová reakce 90. let jménem Twin Peaks (btw. Ray Wise mezi herci mluví za vše :))) ). A je prdel vůbec sledovat herce, kteří tímto "mistrovským" seriálovým opusem prošli. :)))))))))) Třeba tohle je jedním z míst, kde udělala "hvězdnou" kariéru naše česká hollywoodská star Eva Jeníčková :DDD ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Jubilejní 10 000. epizoda byla odvysílána 21. února 2005. (L_O_U_S)
  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)
  • V seriálu si zahráli hned tři Češi - Jan Tříska, Eva Jeníčková a Ivan G'Vera. (Gavron)

Reklama

Reklama