Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

Hopkins odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné co si z toho serialu pamatuji že když k nám jedné zimy přijela babička , která poctivě sledovala každý díl tak přjela v době kd ynějaká žebská spadla do škarpy no a když babička na jaře odjížděla byla furt v té škarpě :o))))) Ono ne jen že to byl nekonečný seriál který má přes deset tisíc dílů možná tuším kolem 12500 ale ruku do ohně za to nedám ale taky se tam asi všechno dehrávalo na sekundy kded se hrabe 24 hodin :) tak to fakt bylo na sekundy:o))))) a o uvodní znělce ani nemluvím tu slyšet tak asi musím chodit k sousedům na telku. ovšem jedno se tomu upřít nemůže odvážní ti co na to koukají ti co byly ochoitní celý život točit tento horror a odvážní ti co tomu dali jednu a více hvězdiček :o)))) ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Víte co je na tom nejvtipější? Mělo to přes osm tisíc dílů a vim, že v nějakym roce dávali na nově třeba díl 1500, na dva roky to přerušili a najednou to začli dávat třeba od dílu 2800... Pointa? Těch 1300 dílů, co sem neviděla, mi vůbec nescházelo, jako bych to neviděla třeba tři tejdny jenom. Jinak ale docela sranda ()

Reklama

Eddard odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhlety mýdlové pomeje patří k tomu zlomku audiovizuální tvroby, který si naprosto bezvýhradně zaslouží označení odpad. Existuje spousta strašlivě dementních a technicky zrůdně natočených filmů, ale je to právě ta nepředstavitlená délka podobných srač*k jako je Tak jde čas, které suplujou nejenom!!! babičkám a dědečkům v důchodu reálný život, která z nich dělá ten nejdokonalejší příklad výplachu mozku. Skládka neschopných a ztroskotalých hereckých existencí, ukázka toho jaklze psát dennodeně stupidní zápletky jako na běžícím pásu. No, když si představím, že jsem to jako malý školáček sledoval, s tím, že takhle nějak vypadá svět dospělých, běhá mi mráz po zádech. 0% ()

Ice123 odpad!

všechny recenze uživatele

Snad nejhorší „věc“ co jsem kdy viděl. A nejsmutnějším faktem na tom je, že díky sledovanosti to nestáhli a místo toho tento paskvil dosáhl něco kolem 11 000 dílů (a myslím, že šel i přes tuto cifru). Abych to shrnul, pokud si necháte ujít každých 50 dílů, o nic nepřijdete, jelikož se nic nového neděje. V pozdějších dílech nastupuje na scénu i ďábel vtělený do jedné postavy. A jako jediný přínos tohoto seriálu bych mohl vzít v úvahu inspiraci pro roli Joeyho v Přátelích, kdy hrál („parodoval“ ) Dreyka Ramorraye. ()

A.L.E.S. odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě jsem neviděl nic horšího než soap opery. A ti herci se nedokázali ani pořádně zviditelnit, protože kvůli natáčení tohohle humusu neměli čas angažovat se v jiném, možná kvalitním filmu. Pokud se natáčí ještě nyní, měli by s tím co nejdříve praštit, jinak třeba zasloužilý divák bude svědkem skutečné smrti jednoho z aktorů. ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)
  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)
  • Seriál ako vôbec prvý riešil témy umelého oplodnenia či romániku ľudí rôznej rasy. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama