Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument k 20. výročí výroby filmu Tron. Speciální edice na, která mapuje cestu Stevena Lisbergera a jeho společnosti od animace až po film samotný. Dokument se také věnuje otázce, zda byl Tron prvním filmem o kyberpunku. (Terva)

Recenze (3)

Adasin 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý a neuvěřitelně vtipný dokument – u mnohých pasáží jsem se řezala smíchy, hlavně jak herci vzpomínali na natáčení a na kostýmy. Nebo na to, jak natáčeli před černým, nyní „zeleným“ plátnem, což bylo tehdy něco zcela výjimečného. Kromě vzpomínání jsem samozřejmě dostala kupu nových informací, a to jsem před zhlédnutím přečetla snad všechno, co o Tronovi na internetu bylo. Tady je toho ale mnohem víc – jinde se toho o nápadu a procesu výroby filmu tolik nedozvíte. Tenhle dokument bych doporučila i těm, co původního Trona neviděli, protože je zde i něco z historie Disney, počítačových efektů a animace obecně. Ale se znalostí filmu to bude určitě větší zábava. Opravdu nemůžu než doporučit. 10/10 ()

AngelusCZ 

všechny recenze uživatele

Krásný dokument (i když sem viděl jen první část, tu druhou se mi nechtělo hledat :D) o vzniku Tronu. Povídání o Tronu. Ukázky z filmu. ()

Reklama

Reklama