Reklama

Reklama

Pozor, hodný pes!

Trailer

Obsahy(1)

Intergalaktický psí pilot z psí hvězdy Sirius, letí navštívit Zemi. Má ověřit pověsti o tom, že psi selhali při obsazování planety. Dvanáctiletý Owen má nového psa Lupču, který neumí pouze sedět, stát a válet sudy ... umí také mluvit. Vážně! Lupča je totiž meziplanetární agent z psí planety Sirius. Owen právě objevil, že Lupča a jeho další psí kamarádi chtějí na své misi ovládnout svět! Pozor, hodný pes! Letos bude Země patřit psům! Packu na to, že se vám toto rodinné dobrodružství bude líbit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Damiel 

všechny recenze uživatele

Při hodnocení filmu je třeba vyjít z faktu, pro jakou cílovou skupinu je určen. Dětem se bude zřejmě líbit a jejich rodiče si při sledování mohou příjemně schrupnout. Na DVD bohužel nejsou české titulky, ale dětem to asi moc vadit nebude. Horší je, že český dabing se hrubě nezdařil, a to vinou obsazení hlavní dětské role, Owena. Liamu Aikenovi, který ho hraje, bylo v době natáčení nějakých dvanáct let, ale v češtině má hlas mutujícího puberťáka. Proč nešlo vybrat hlasově odpovídajícího chlapce? To v Česku žádný takový nežije? Ostatní dabingy (polský, maďarský a turecký) jsou v pořádku, přesně k Aikenově věku i hlasu sedí. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pokud psíci skutečně kecají takovéto hlody je rozhodně dobře, že jim nerozumíme, jinak bysme je museli pobít. Ale možná snímku křivdím a vše kazí jen děsuplný dabing, ktery prostě horší ani být nemohl a v originále je to dobré, vtipné a zajímavé (no koukám na IMDB a ne, ani v originále to není dobré). ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Film som videl v povodnom zneni takze Aikenovho mutujuceho dablera nastastie nemusim riesit :D Zacalo to vcelku slubne ako prijemny nenarocny rodinny film. Ale len do tej doby nez psiska zacali hovorit. Potom prislo hotove peklo. Scenar muselo splasit 10 rocne decko inak si to nedokazem vysvetlit. Film napokon taha z bahna akurat zaverecna dramaticky ladena 20 minutovka, Liamova charizma a klasicky vydareny happend. Povedane zjednodusene: relativne dobry uvod, dobry zaver no priserny stred. 35% ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Zopár podarených psích hlášok (v rámci rodinného žánru, na poli komédií to tak valné nebolo), a bodka. Nič viac zaujímavého by som v tom nehľadal. Film, ktorý by ma možno zaujal, pokiaľ by som bol ešte v predpubertálnom veku - z pohľadu tejto cieľovky to zas taký prúser nie je. Každopádne z môjho pohľadu to bol silný podpriemer, pri ktorom som väčšinu času len prevracal očami. Psov síce zbožňujem, no filmové plátno im skrátka nesvedčí, a dupľom nie v takomto prevedení. 1/5 ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama