Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi nápad s pohledem na události Lvího krále z druhé strany, aneb co dělali Timur a Pumba "předtím a přitom", když zrovna neblbli ve scénách původního filmu. Postupně mu ale docházel dech a hloupé akční finále už vypadalo jako vložené, vynucené zlo. Animace se mi jinak zdála kvalitní a neošizená, stejně tak se trefilo mnoho vtípků (i takových těch "meta", jelikož hlavní hrdinové sledují a komentují svůj příběh při kinoprojekci), takže OK. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pumba a Timon jsou moji dvě nejoblíbenější postavy ve Lvím králi, takže jsem vážně ráda, že získali v pokračování takový prostor a bylo nám toho i hodně vysvětleno, třeba jak se potkali, nebo jak se zvířata začali klanět malému Simbovi :D Ale stejně mi první díl přijde ze všech nejlepší, hlavně proto, že tam byl Scar, což byla skvělá záporná postava. ()

Reklama

pafka 

všechny recenze uživatele

Ani nevim, jestli jsem videl Lviho Krale - toho prvniho . Ovsem to temer nevadilo, protoze je tenhle kousek plny gagu a vtipu a ja se u nej vazne dobre bavil. Ovsem nevim, co by z toho mely deti, jelikoz detskym humorem to plne nebylo. Byl to kresleny animovany film urceny pro dospele divaky. Pekne a vtipne. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

I přes slabší dvojku jsem se odhodlal i k trojce. No, to číslování dílů je tady diskutabilní… Tento díl je více zaměřen na mladší publikum a snaží se být více vtipný než dramatický. Což se mu do jisté míry i daří. Pro mě bude ale v této sérii určitě posledním setkáním se světem Lvího krále, abych náhodou nemusel jít na nižší hodnocení než současné dvě hvězdy. Občas je lepší se podívat znovu na původní klasiku, než se vrhnout do (zbytečného) nového dobrodružství. ()

koty2201 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som si myslel, že tento tretí diel (u nás je to označované najčastejšie ako Leví kráľ 3: Hakuna Matata) je pokračovanie príbehu Simbu, Naly, Kovuho a Kiary, ale až pri pozeraní som zistil, že ide o akýsi prequel. A zároveň, že sa to odohráva počas udalostí prvého dielu, len z pohľadu Timona a Pumbu.  Najprv teda spoznáme Timonovu matku a zvyšok rodiny a príbeh o tom, ako sa spoznal s Pumbom. Vnímal som to ako fajn osvieženie a spin-off. Veď aspoň sme sa s touto obľúbenou dvojicou bližšie zoznámili. Lenže potom sa dej dostal do bodu, odkiaľ už vieme čo nasledovalo na základe prvého dielu. A tam sme prakticky na nič neznáme alebo nové nenatrafili. Čiže ak by išlo o nejaký bonusový kraťas, ktorý by pojednával len o prvom stretnutí Timona a Pumbu, tak by som to bral. Ale zvyšok filmu je prakticky úplne zbytočný. Hudba sa tu tiež opakovala z jednotky. Pútavý príbeh s poučením pre deti tiež absentuje, pretože ide skôr len o komédiu bez hlbšieho významu. Animácia je krásna, to musím tvorcov naozaj pochváliť. Že síce je to dejovo väčšinou nuda, ale aspoň sa na to dobre pozerá a vizuálne to uchváti. Takže moje odporúčanie je také, že pokiaľ vás bavili tie 2 filmy a nemáte toho dosť, tak si môžte pozrieť aj tento prequel. Len si od toho veľa nesľubujte. Skôr je to taký filler obsah pre prvý diel. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Zatímco první lví král je založen na Hamletovi, tento film se inspiroval hrou Rosencrantz a Guildenstern jsou mrtvi, která popisuje Shakespearova Hamleta očima jeho dvou přátel z dětství. (HappySmile)
  • Postavičky, které jsou ukázané v závěrečných titulcích, jsou (ne popořadě): Mickey Mouse, kačer Donald, Goofy, Stitch, Pocahontas, Peter Pan, Tinkilinka, Lost Boys, Aladin, Jasmína, džin, Quasimodo, chrlič Hugo, Victor a Lavern, Terk, Balú, Mauglí, Sněhurka a všech sedm trpaslíků, Lady a Tramp, hroch z filmu Fantasia (1940), Kráska a zvíře, čajová konvice paní Potts a hodiny Chip, Dumbo, Flora, Fauna a Merriweather ze Šípkové růženky (1959), Brer Bear, šílený Kloboučník a pan Králík. (HappySmile)
  • Píseň, kterou zpívá Timon, "That's All I Need", je předělané verze "Warthog Rhapsody", což je předchůdce písně "Hakuna Matata". (HappySmile)

Reklama

Reklama