Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 8

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 8

Recenze (136)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Silnejšie tri. Asi v živote nikdy som nevidel toľko frekvencie krásnych žien. Do plusu to dáva fakt, že nie samoúčelne obsadených. O hereckom talente Charlize som nikdy nemohol povedať nič zlé, ale čo mi na nej vždy vadilo bol ten strojený chlad. Tu ho jednak naplno využila a v zápätí trochu ten obraz naštrbila. Takže za mňa bravó a minimálne ten globe podľa mňa mala dostať. Kamera a strih typu "divák, si tam a teraz" ma vždy brala, takže good as well. Čo mi vadilo bolo príliš veľa "podstatných" postáv. A celkovo som sa chvíľami strácal, že kto komu kde čo prečo. Asi skôr chyba na mojej strane, ale čo už. :-) Nicol a Margot u mňa zase o rebríček vyššie. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Aby byl zlomen prut vilného Jabby Hutta, musí být ženy jako pruty Svatoplukovy. A že je odškodnění nižší než odstupné? Nebrečte, samy si za to můžete.. Recount a Game Change už ukázaly, že Jay Roach tohle umí. Pod nánosy make-upu a palbou Randolphova slovometu se ani tak neodehrává drama o tom, jak je těžké postavit se mocným, jejichž chleba jíte, ale o tom, že je všechno na prodej. Pracovní pozice, sebeúcta, mediální prostor, politický kandidát i pravda. Rozpolcená Amerika je na scestí a jen tak se z něj nevyhrabe.. U nás se naštěstí tohle nemůže stát. Nedokážu si představit, že by se v kanceláři Vládi Železného Tittelbach s Poulíčkem svlékli do trenek a dělali piruety. Tady se vždycky sázelo výhradně na odbornost.. ()

Reklama

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Na #metoo je jedna pozitivní věc: nad obtěžováním se přestaly zavírat oči a začalo se o něm mluvit. Na těch holkách (ve skvělém podání Charlize Theron, Margot Robbie a Nicole Kidman) je vidět strach a stud, přesto dlouhou dobu mlčely. Teď už se ti hajzlové bojí a nikdo si takové chování nedovolí. A pokud ano, prostředí se natolik změnilo, že oběti můžou vystoupit. Co mě ale sere, pokud to nějaká kravka použije ke svému obohacení a očerní slušného chlapa. 70% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Na snímku Bombshell Vás v první řadě zaujmou výtečně namaskované ústřední herečky, jež právě díky tomu až neuvěřitelně smývají hranici mezi hraným filmem a dokumentem. Dále je to ale bohužel jen banálně a velmi těžkopádně natočená záležitost, jež i navzdory svému palčivému tématu za pár měsíců vyšumí do ztracena. Škoda. „Do you know why we dress soldiers the same? So everybody knows they're replaceable.“ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zkráceně FNC, často nazývaný jen Fox News či prostě Fox. Newyorský gigant a jeden z jeho významných škraloupů. Makat pro televizní stanici Fox News je novinářským snem, pro něžnější pohlaví to ale mnohdy tak veselé nebylo. Zejména pro dlouhonohé blondýnky, které obtěžoval výkonný ředitel a zneužíval svého postavení k vydírání za sexuální služby. Některé z nich sebraly odvahu se ozvat. Čtyři roky staré téma mi zpočátku připomnělo kousek Adama McKaye, který se vrhnul do zákulisí finanční krize z léta páně 2007 (Sázka na nejistotu), což byl také festival mluvících hlav a všemožných termínů. S ohledem na jméno scénáristy se ostatně není čemu divit. Pro Středoevropana je ovšem tahle nahořklá exkurze do pozadí fungování velkého mediálního domu poměrně vzdálená, navíc se dotýkáme i dalších „amerických“ témat. Výsledek nicméně oplývá mnoha prvky intelektuálně ambiciózního kousku, který se pohybuje v amorálním systému založeném na bezmezné lidské aroganci, drzosti i cílevědomosti. Dusnou atmosféru si přesto představuju jinak, bohužel je leccos navíc místy kvapné a klouzající po povrchu. Z blonďatého tria mě nejvíc bavila nesmírně talentovaná Margot Robbie, těžké role se pak s bravurou zhostil John Lithgow. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • Natáčalo sa v Los Angeles aj napriek tomu, že dej filmu sa odohráva v New Yorku. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama