Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jonathan Frakes vás provede zákulisím natáčení seriálu a ukáže úžasné věci, které jste možná ještě neviděli… Speciál o natáčení amerického kultovního sci-fi seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument, dozvěděl jsem se vše, co jsem se dozvědět chtěl a nic mi nescházelo. Naprosto výborný pohled do zakulísí Star Treku, a to nejen Nové generace, ale i TOSky a DS9. Komentář Jonathana Frakese také výborný. Dokument, mi odpověděl na vše, co mě zajímalo, hlavně o digitálních efektech. Takže všem fanouškům doporučuju! 100%. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nejsem tak zvídavý, ale miluju informace. Dokumenty jsou v tomto ohledu to nejlepší, protože umí nakrmit i pasivního člověka spoustou zajímavostí. Když je hodně dobrý, občas mě i donutí dohledat si ty drobnosti, které nemohl sdělit. Když není velmi dobrý, už nejde o drobnosti a to je na mě moc práce. Journey's End nabízí jen velmi krátký pohled do zákulisí, většina materiálu se navíc točí okolo posledního dílu. Baví mě koukat i za kameru, a když už jsem s tím seriálem strávil tolik hodin, zajímám se o mnohem víc, než dokument nabízí. ()

Reklama

Reklama