Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1822, do městečka Ghost Rock se po dvaceti letech, kdy se tam odehrál masakr vrací jediný svědek zločinu John Slaughter. Dává se dohromady s pistolníky aby vyčistil Západ od největšího zla zúčtování začíná (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Gemini 

všechny recenze uživatele

V roce 2001 vznikl příšerný pokus o western, kterému vévodila hustopanská dvojka James Van Der Beek aka Dósn a Ešton Kačer, známý jako... jako... co zajímavého vlastně kdy hrál ten Ešton Kačer? To je asi jedno, důležité je, že se to jmenovalo Texas Rangers a bylo to slabé, že až hanba mluvit. A ejhle, o tři roky později vzniká TOHLE. "Tohle" znamená asijská bojová umění u kovbojů, akimbo shootout s šestiraňáky, skoky, tanci a zpěvy, a celé je to říznuté trochou té duchařiny (jako u Eastwoodova High Plains Driftera). A víc s tím nehodlám ztrácet čas - vám radím to samé. 20% ()

RelaxMan odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších Westernů co jsem kdy viděl. Mám docela rád herce G. Buseyho, ale ani ten moc nepřidal na kvalitě. Ono když je na filmu všechno špatně, tak to nezachrání žádný herec. Co říci na závěr: Scénárista s režisérem této Megatrapárny by měli raději změnit zaměstnání. Hrozí totiž, že v budoucnu vyprodukují něco podobného. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Nezvládnutý western, ktorý chce kráčať v modernom duchu MLADÝCH PUŠIEK či DOLÁRU ZA MŔTVEHO. Pár nápadov je celkom fajn (kung-fu vsuvky tam nepatria), ale vždy je tam nejaký zádrhel (blbý strih, málo nahoty, škaredé zábery), ktorý pôvodný nápad zabijú. Občas ide o sympatické snaženie, ale celkovo je to trápenie... ()

Pythonator odpad!

všechny recenze uživatele

Kandidát na nejtrapnější western všech dob. Je to vůbec ještě western, když nám kameraman dovolí spočinout zrak na odhalených přednostech kozaté blondýny??? Nemůžu si teď fakt vybavit ani jeden western, kde by byly vidět kozy. Určitě takový existuje, ale moc jich nebude. Nesmiřitelné a pořezaná ňadra nepočítám. Existuje něco jako nepsaný zákon, že ve westernech prostě kozy nejsou. Alespoň v tomto (ne)filmu mi přišla ta erotická scéna jako pěst na oko. Díky Bohu aspoň za ni, protože jinak film nenabídne nic. Navíc i ty kozy stály za hovno, takže odpad. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama