Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jima Halseye (C.Thomas Howell) stále pronásledují strašlivé události minulosti. Vrací se zpátky, aby se vyrovnal se svými démony. Cestuje se svou dívkou Maggie (Kari Wuhrer) a brzy se oba ocitnou právě v těch místech na silnici západního Texasu, kde celá ta noční můra před časem začala. Setkávají se s psychopatickým STOPAŘEM Jackem (Jake Busey) a najednou se jízda Jima a Maggie změní v děsivý závod o přežití, v napínavé a strhující dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

Eldoth 

všechny recenze uživatele

Už od začátku bylo jasné, že druhý pokus už nebude tak slibný ...Když přehlídnu kvanta nesrovnalostí ...a sice koukatelné, ale nic moc hrající herecké persony, tak musím povědět, že jsem se ani nenudil. Od postavy C. Thomase Howella se dalo očekávat, že to bude psychicky nevyrovnaná troska utápějící se ve vzpomínkách na hrůzný zažítek. (dostane se i na flashbacky) ...Snad jen ten jeho konec jsem tak trochu nečekal. Kari Wuhrerová dělá přesně to, co se od její postavy očekává, tudíž natahuje děj svým nesmyslným běháním (ježděním) po texaském zapadákově, aby se děj filmu natáhl alespoň na těch stravitelných cca 90 minut. No ...a nejcharismatičtější postavou nám zůstane nástupce Rutgera Hauera Jake Busey ...po taťkovi zdědil parádní záporácký ksichtík a víc než slušně to tam rozjede, je vidět, že si svého Hitchera dosytosti užíl ...někdo by mohl říci, že " zašaškoval " ...Případné třetí pokračování bych už raději nechal odpočívat někde v šupleti ... ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo vážně utrpení... nastavovaná kaše, vykrádačka originálu... ale predevsim - nuda... nuda... a zase jen nuda! Nulova invence co se tyce rezie i scenare... pruhledny dej... chaoticky slepeny nesouvisejici sceny... hruza! Jediny Jake Busey tam trochu stal za pozornostm ale vzhledem k ty squadře hereckých nýmandu (co se tam mihla), byl spis "jednookym kralem" mezi slepci ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Další hw debilní patvar coby odvar vyroben pouze k vejvaru... 8-( . . . To si jen tak po patnácti letech vyrazíte s traumatem a čůzou do Texasu, abyste pak zhovínka ten den hnedle v místě narazili na chlápka, co vám... Nu, v tomhle případě jste tedy narazili na film s kvantem nelogičností, velikým jako celá ta široširá zem, s dějem průhledným jako všechna ta čiročirá voda, která hned na začátku valí se z nebe jak při konci světa a náš hrdina v té bouři přistane se svým létadélkem na okresce, aby... . . . Ale ne, to nemá cenu, něco tu zdůvodňovat, vysvětlovat, popisovat jednu tu pitomost za druhou... Tohle je prostě další z té masy otravně zbytečných filmů, kdy tvůrci naprosto ignorují jakoukoli logiku děje, smysluplnou story, uvěřitelné herecké kreace a chování postav - a aspoň průměrnou diváckou inteligenci. Ledaže by to (ne)bylo celé natočené pro nějaké ty vymaštěné texasské červené krky... Já tedy opravdu nečekal nic, ale toto... :-[ - - - - - (Poprvé viděno 29.3.2009 na dvd, komentář zde jako desátý - 29.3.2009) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zopár dobrých akčných scén, ale inak je to po každej stránke horšie ako jednotka. Najviac ma sklamal môj obľúbenec Busey, ktorý bol skôr trápny magor ako nejaký pôsobivý psychopat. Ale potešilo ma aspoň to, že sa zbavili Howella, ktorý ma nebavil ani v jednotke. Len tá nová hlavná hrdina tiež za veľa nestála. Výsledok nie je žiadna tragédia a pre fanúšikov jednotky to za jedno pozretie stojí. Síce ma to nenadchlo, ale nuda to nie je. 4/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už beru jen jako pokus o vtip a vydělat co možná nejvíc dolarů na zvučném jménu původního filmu. Kdybych neznal všechny tři filmy, tak by se mi to líbilo možná o něco víc, ale takhle je to pro mne jen slabý průměrný film, který za moc nestojí. Vražd je tu jak máku, tedy těch nápaditých, když pominu několik zastřelených policistů. Jediný důvod proč jsem se dodíval až do konce je Kari Wuhrer, kterou já můžu. Škoda jen, že se alespoň nesvlíkla. Úplný závěr je už z kategorie shit movie. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Herečka, o jejímž obsazení do role Maggie tvůrci také uvažovali, byla Melinda Clarke. (Fenk)

Reklama

Reklama