Reklama

Reklama

Otevřete, někdo zvoní!

  • Sovětský svaz Zvoňat, otkrojtě dvěr (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Studentka páté třídy Tanya (Elena Proklova) je zamilovaná do vedoucího školní pionýrské organizace, žáka desáté třídy Petra (Sergej Nikoněnko), a ve třídě je za to škádlena. Aby Petra potěšila a zaujala ho, vrhne se Tanya do sociální práce a je jí přiděleno, aby našla „zajímavého člověka“ – jednoho z prvních pionýrů v Sovětském svazu, a tak začíná dobrodružné pátrání. (sator)

(více)

Recenze (3)

Ej Hlemýžď odpad!

všechny recenze uživatele

Mimořádná kravina o tom, jak nějaký chlápek hledá bývalé pionýry a pomáhá nějaké asi 12leté dívce hledat zakladatele pionýrského hnutí. V češtině : Otevřte, někdo zvoní. Film jsem omylem viděl v r. 1967 během pobytu v pionýrském táboře. Lze doporučit pouze skalním milcům hodně nepovedených sovětstkých agitek. Jinak nutno slabší povahy varovat před zhlédnutím v rámci zachování duševního zdraví. Přesto však tento film snad obdržel velkou cenu Zlatého lva sv. Marka na mezinárodním filmovém festivalu dětstých filmů v Benátkách. Asi ho nehodnotily děti. ()

sator

všechny recenze uživatele

Studentka páté třídy Táňa  (Elena Proklova) je zamilovaná do vedoucího školní pionýrské organizace, žáka desáté třídy Petra (Sergei Nikonenko) a ve třídě je za to škádlena.  Aby Petra potěšila a zaujala ho, Táňa se vrhne do sociální práce a je jí přiděleno, aby našla „zajímavého člověka“ – jednoho z prvních pionýrů v sovětském Svaze, začíná dobrodružné pátrání. ()

Reklama

Reklama