Reklama

Reklama

Halifaxová, soudní psychiatr

(seriál)
  • Austrálie Halifax f.p. (více)
Austrálie, (1994–2020), 39 h 46 min (Minutáž: 48–130 min)

Hrají:

Rebecca Gibney, James Armstrong, Andrew McFarlane, Sophie Lee, Rod Mullinar, Bill Raymond, Steve Millichamp, Jared Daperis, Donna McRae, Maya Stange (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Forenzní psychiatrička Jane Halifaxová (Rebecca Gibney) vyšetřuje případy týkající se duševního stavu podezřelých nebo obětí. Když se Jane ponoří hluboko do temné stránky lidské mysli, musí čelit svým vlastním démonům. Jane žije ve světě lží a stínů, kde pravda nikdy není taková, jaká se zdá. (sator)

Recenze uživatele Haniczka k tomuto seriálu (3)

Strach z temnoty (1998) (S01E12) 

Tento díl je velmi temný a psychologicky silný a moc dobře si jej pamatuji. Psychiatrička Halifaxová mě bavila napříč všemi sériemi a to jsem ani netušila, že tento komentář někdy budu psát starší, než byla tehdy Rebecca. No čas běží, ale některé věci přesto nestárnou... ()

Polibek škorpiona (2001) (S01E19) 

Velmi povedený díl ze série o Halifaxové. Vida, jsem první komentář? Kdo mě bude následovat? Kdo? No, raději mě nenásledujte, nesledujte, nepronásledujte, nezjišťujte co mám ráda a kde bydlím, protože jinak se dopustíte stalkingu - a o tom je vlastně tento film. ()

To chce dva (2002) (S01E21) 

Ellie je lesba. No dobře, to zní zajímavě. A co dál? Dál už to tak pěkné není. Je tam nějaká ta nevyřešená minulost a nějaké ty vraždy. I přes zajímavý začátek mě tento díl ze série Halifaxové nakonec bavil snad nejméně. ()

Reklama

Reklama