Reklama

Reklama

Nad ostrovy nevyjde slunce

  • Japonsko Nippon činbocu (více)

Obsahy(1)

Japonsko trápené zemětřeseními a vulkány pomalu klesá do moře. Závod s časem a přílivem začíná, když se Američané a Japonci společně snaží zachránit alespoň zlomek mizející Říše Slunce. (sator)

Recenze (8)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Musím pochválit modelové katastrofy protože jsou velkolepě povedené a dobře se na scény koukalo, samotný příběh je velmi působivý a herci dostačující ale co bych určitě změnil je délka kde se až moc zbytečně žvaní, já vím že se musí řešit opatřeni a nevyhnutelná katastrofa ale zkrácení by nevadilo starý snímek který mě dost překvapil a potěšil skvěle. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Shinobu Hashimoto , Sakyo Komatsu a Andrew Meyer. Hudba : Masaru Satô. Druhý režisér - Koji Hashimoto. Kameramani : Daisaku Kimura, Hiroshi Murai a Eric Saarinen. Přes dvě hodiny trvající záchrana zapadající země vycházejícího slunce. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Dodnes i po těch letech si pamatuji to zklamání při odchodu z kina. Nadával jsem na Japonce, na celý svět, a hlavně sám na sebe, že jsem se neuváženě připravil o čtyři koruny za vstupenku. Čekal jsem něco jako Gamera kontra Gaos, spousty efektů a tak. A nic. Nuže pustil jsem si snímek znovu po letech, ale už s vědomím, do čeho lezu. Názor neměním. Je to blbina. Navíc jsem měl film bez titulků a japonsky neumím. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Japonská žánrová odnož ´´tokusatsu´´ vo vrcholnej forme. Šablónovitý príbeh s prílišným prívalom dialógov a malým počtom deštrukcie. ()

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného bestselleru Sakjo Komacua. (Hans.)
  • Snímek byl produkční společností New World zkrácen o polovinu stopáže, doplněn dodatečnými záběry natočenými režisérem Andrewem Meyerem a uveden pod názvem Tidal Wave. (Locksley)

Reklama

Reklama