Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Adam Duncan se narodil 11. prosince 1987 a zemřel při tragické nehodě v den svých osmých narozenin. Zoufalí rodiče se po smrti milovaného syna obrátí na doktora Richarda Wellse (Robert DeNiro), který se na špičkové úrovni zabývá genetickým výzkumem. Bez většího váhání přijmou jeho nabídku ke klonování jejich mrtvého dítěte. Adam se znovu narodil 23. září 1996. Brzy se však ukazuje, že je trochu jiný, než byl předtím. Zprvu drobné změny v jeho chování jsou stále patrnější. Rodiče se nejdřív snaží děsivou proměnu svého synka nevidět. Brzy však poznávají, že se někde stala chyba. Adamova povaha se začíná zlověstně měnit. Podaří se osudný omyl napravit? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

POMO 

všechny recenze uživatele

Katastrofálne zmätený thriller, zlyhávajúci po emocionálnej, dôveryhodnej i tematickej stránke. Autori akoby ho nakrútili improvizačne, nie na základe scenára, ale jednostranového stručného námetu. Dosť škody možno narobil finálny strih. Na DVD sú mimochodom 4 alternatívne konce a z ich sprievodných komentárov od rejžu a scenáristu je evidentné, že sami nevedia, prečo ich nakrútili a ktorý z nich by bol pre film najlepší. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Naklonovaný osmiletý chlapec je pronásledován děsivými nočními můrami. Osmiletého syna fotografky Jessie a učitele Paula na ulici usmrtí auto. Po čase se zoufalá dvojice seznámí s doktorem Wellsem, který jim nabídne, že jejich dítě znovu oživí. Údajně je totiž schopen svou revoluční metodou genetické manipulace v okamžiku početí Adama naklonovat. Jessie skutečně porodí syna, jenž je Adamovi k nerozeznání podobný. Rodiče jsou štastní, ale po osmi letech začne chlapec trpět nočními můrami následovanými podivnými záchvaty. Příznivci napínavých hororů budou velmi zklamáni. Film vedle slibného hereckého obsazení nenabídne ze svého hororového arzenálu ani kapičku atmosféry nebo nějakého náznaku kdyby divák zpozorněl. Je to zřejmě dáno určitou nepřízpůsobilostí režiséra, který se jen svezl na neotřelém námětu, ale natočil ho velmi nudně. Bez dobrých hororových scén se dnes žádný horor neobejde a v tomto na nic takového nenarazíte. Velká nuda. Velmi slabě natočeno. Mé hodnocení: 40% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film je vlastně takovým napodobením několika filmů. Opět zde máme nepovedené oživení (naklonování) někoho blízkého. Podobné prvky známe např. z filmu Hřbitov zvířátek. Jenže tady se trochu režisér Hamm sekl. Velká pasáž filmu je celkem nudná a ikdyž se nám snaží prezentovat různé zvraty, jste už tak otrávení, že si to ani moc nevychutnáte. Slabé 3* ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Pochybuji, že by tvůci měli ponětí, jaký příběh vlastně točí. Neustále tápou a nakonec tam prostě "něco" je, stejně jako tam mohlo být sto jiných variant (DVD toto mé podezření potvrzuje, má 4 alternativní konce). Atmosféra kulhá a De Niro prakticky nemá co předvést. Nejzajímavější tak zůstává Kinnear, ale ani on nedokáže tuhle matlákovinu posunout do hranice nadprůměru... ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Dalsi zo serie ducharskych filmov so "zlymi detickami". To ma svoje plus (taketo filmy mam celkom rad), ale aj svoje minus (uz sa to zacina dost opakovat a uz tusite, co sa v dalsej scene stane). Pribeh sa toci okolo klonovania s "radostami" ktore prinasa. V ulohe neposlusneho chlapca zaziarla nova hviezdicka v podobe Camerona Brighta, ktory sa svojim vykonom v pohode vyrovnava H.J.Osmentovi v Siestom zmysly. Ostatni herci na cele s de Nirom podavaju svoj standard. Dusnu atmosferu pocas celeho trvania filmu vytvara vyborna hudba a zopar "bu-bu" scen ma dokazalo riadne pritlacit do sofy. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Společnost Lions Gate v rámci propagace filmu vytvořila fiktivní internetové stránky "Godsend institute", na kterých se například tvrdilo, že dokážou oživit mrtvé. (Terva)
  • Tvůrci použili scénu z filmu Oživlá (1977), jenž byla zahrnuta do jedné z nočních můr malého chlapce. (Homerking)

Související novinky

McClane (bohužel) zpátky

McClane (bohužel) zpátky

03.08.2006

Noční můra všech zapřísáhlých fanoušků jednoho z nejlepších akčních filmů všech dob dostává v těchto dnech konkrétní obrysy. Čtvrtou bitvu o přežití odstartuje Bruce Willis na plátnech kin v dalším… (více)

De Niro znovu zasahuje!

De Niro znovu zasahuje!

08.03.2006

Po několika ne zrovna ukázkových filmech zkušeného matadora Roberta De Nira se dočkáme ambicióznějšího projektu, kterým by se živá legenda mohla vrátit do kdysi tak úspěšně zajetých kolejí.… (více)

Reklama

Reklama