Reklama

Reklama

Fun and Fancy Free

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Z balíčku celovečerních disneyovek uvedených v době války, které obsahovaly dva nebo více krátkých filmů s omezeným rozpočtem, si dejte spíš Make Mine Music plné skvělých písniček nebo crazy věc jménem The Adventures of Ichabod and Mr. Toad. Fun and Fancy je víc dětské a ne s tolika zapamatovatelnýma songama (pamatovat si budu asi jen "Say it with a slap"). Btw: je roztomilé a dnes už nepředstavitelné, jak se dřív používalo slovo "gay". Zvlášť během písně, při které zazní: "All the world is gay". :) ()

studiobadguy 

všechny recenze uživatele

Konečně po dlouhé době dobrý film. Tenhle film byl opravdu hodně dobrej. Animace naprosto skvělá. Příběhy byli dechberoucí. Konečně se vrátil zpádky ten starej dobrej Walt Disney a já tomuto filmu dávám známku 80%(4 hvězdy z 5). ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Bongo taký lepší priemer, Mickey a zázračné fazule veľmi dobré, hrané scénky medzitým podpriemerné. Celkové hodnotenie: 60% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Možná bych hodnotila lépe, kdybych všemu rozuměla (sehnala jsem pouze originál bez titulků), tenhle film se mi totiž opravdu líbil, vytýkám pouze hranou vložku, ty loutky byly opravdu odpudivé. Bongo a jeho láska byli roztomilí, příběh o kouzelných fazolích mě bavil. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (3)

  • V pořadí 12 celovečerní film z produkce Disney. (formelin)

Reklama

Reklama