Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o rodinné dovolené v malebné beskydské chalupě, kde se tři přátelé starají o šest malých dětí. Muži jsou přesvědčeni, že právě jejich výchovné metody jsou mnohem lepší než pedagogické působení matek. Když ale manželky přijedou „na kontrolu“, dojde v rodinách na čas k vážným sporům... (Bontonfilm)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (860)

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Zalézt pod lopuch, klapky na oči a ucpávky do uší. Tohle je naprostej vrchol nevkusu. Nad amorálností a bezskrupulózním chováním postav opravdu zůstává rozum stát a takové jsou prý všechny filmy paní Poledňákové. Doufám, že to byl její první a poslední film, kterej se mi poštěstilo vidět. Normalizace? Ne, děkuji. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Je to neskutečně provařené (což ovšem není chyba snímku samotného), z některých scén mi jde docela mráz po zádech (Sladké mámení apod.), no a hmmm... nejlepší česká komedie století? To snad oprvadu ne. Na druhou stranu je to nenáročná, oddechová záležitost s několika slušně vypointovanými gagy a mužské herecké výkony jsou hodně slušné (Postránecký zvlášť). 60% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Zručne zvládnutá komédia(ale nič viac) , kde ma skôr pobaví spôsob akým sa žilo v danej dobe(hlavne taneček Studenkovej) než klasický humor čo sprevádza všetky České komédie, nuž v tomto slede ma to až tak nepobavilo ako by mohol, proste príde mi štýl humoru už moc okukaní a nezáživný. Príbehovo to je až moc postavené na jednoduchosti, niektoré scénky chcú byť až na silu smiešne, hlavne čo sa týka akýchkoľvek pádov do snehu... A vyhlásenie filmu na komédiu storočia? myslím že hromada iných Českých komédii je oveľa lepšia. /60%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak to dělám, že mám doma jako v ráji?" No to je jasné, Alberte. Postupuješ podle hesla, že lepší jsou drobné ústupky než vážné komplikace, ale to se klidně můžeš dočkat toho, že večeři najdeš na straně 34 a na pánskou jízdu si vezmeš plnou postel dětí. Gratuluju a bavím se, neboť tátovská řešení dětských problémů v ženském světě neexistují ani v teoretické rovině a to je fajn. Já jsem v tomto snímku prostě dostal spoustu "užitečných" rad do života a tak se vždy rád vydám po stopách Yettiho, nevyhýbám se závodům psích spřežení a jednou určitě vyhraju i tu soutěž ve slalomu na čemkoli. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ sa niekedy z nejakého nepochopiteľného dôvodu stane, že takéto záležitosti si obľúbia masy. A vtedy si ich obľúbia televízie. A vtedy my všetci ostatní musíme rok čo rok znášať tieto útoky. Škoda že sa kópie tohto filmu nestratili alebo nepadli ako obeť režimu. Iné skvosty boli v trezoroch a toto si voľne behalo po TV svete. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (73)

  • Keď Pepa (Pavel Nový) uteká cez balkón z hotelovej izby, kde bol za svojou ženou (Zdena Studenková), vychádza na balkón iba s uterákom okolo pásu a oblečením v ruke. V následnom prestrihu na balkón vidieť, ako má oblečené nohavice a košeľu. (Van_der_Ovec)
  • Ve 27. minutě se Albert (Július Satinský) vzbudí a říká Michalovi (Václav Postránecký), že se mu zdálo o Kateřině (Jana Šulcová). Ozve se rána a Albert zařve: „Co je to tam zakravál“, Pepa (Pavel Nový) mu na to pravděpodobně z nižšího patra odpoví: „Punská válka.“ Albert pak začne potichu vyprávět, že jsou dvě věci, kterému nikdy Kateřina neodpustí. Pak zařve: „Jestli se tady něco rozbije? Obzvlášť talíře po babičce!“. V tom na něj Pepa: „Tak to byla ta první“. Jenže Pepa nemohl rozhovor Alberta a Michala slyšet, když byl o poschodí níže. (katy92)

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

České lázně ve filmu

České lázně ve filmu

28.10.2019

Česká města se v průběhu let stala kulisou pro mnoho filmových tvůrců. Zrakům lokačních z českých i zahraničních filmů neunikla ani lázeňská města. A zájem o ně mezi filmaři stále je. Na výlety po… (více)

Zemřel Václav Postránecký

Zemřel Václav Postránecký

08.05.2019

Ve věku 75 let zemřel po těžké nemoci herec Václav Postránecký. Postránecký se vyučil zámečníkem, většinu života ale strávil buď před kamerou, nebo v divadle. Účinkoval ve Slováckém divadle, později… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno