Reklama

Reklama

Šílenci na prknech

  • USA Out Cold (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bull Mountain rozhodně není nejluxusnějším lyžařským letoviskem na Aljašce. Ani Rick Rambis s kamarádem Lukem, jeho bratrem Pierrem, černochem Anthonym a půvabnou Jenny, kteří tu pracují jako instruktoři lyžování a snowboardingu, nepatří k nejvzornějším. Když zrovna nesjíždí svahy, užívají si života na nekonečné řadě divokých mejdanů. Jejich sen o místě pro všechny, kterým se snowboard stal náplní života, je ohrožen, když majitel letoviska, bývalý slavný lyžař Papa Muntz, odkáže letovisko synu Tedovi. Ten totiž nemá pro mladé rebely příliš pochopení a chystá se vše prodat bohatému Johnu Majorsovi, jenž se na areál přiletí podívat s dcerou Annou a nevlastní Inge. Brzy vyjde najevo, že se chystá místo plné života přebudovat v luxusní letovisko pro bohaté manažery a obchodníky, což znamená vyhazov pro většinu personálu. Jediný, koho by byl ochotný v podniku ponechat, je Rick. Jenže ten je věrný přátelům a rozhodně by netrhal partu. Navíc zjistí, že s Annou před lety prožil krátkou romanci v Mexiku, a když ho po třech týdnech opustila, zlomilo mu to srdce. Rick a jeho kamarádi se rozhodnou Bull Mountain zachránit pro sobě podobné snowboardisty a vyhlásí Majorsovi válku. Situaci poněkud ztíží skutečnost, že Anna má zřejmě pro Ricka stále slabost. Na zasněžených svazích se tedy rozpoutá válka o záchranu letoviska i o Rickovo srdce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Komedie, která určitě naurazí. Ve filmu je pár super scének a vtipných hlášek. Nejvíce se mi však líbí jaké naschvály dělají kamarádi skoro vždy opilému Lukovi (alias Zachovi Galifianakisovi). Ať už ho přiváží na houpacího býka, posadí do auta a auto s ním roztočí nebo supr scénu s ledním medvědem. Tyto scénky mě rozesmály a to byl úkol filmu, dávám 60%. ()

Ratherfly 

všechny recenze uživatele

Snímek, u kterého dosáhnete asi nejlepšího filmového zážitku tím, že si jej dáte v původním znění (dabing jsem slyšel později a stojí fakt za hovno), s kámoši a při konzumaci nějakého toho oblbováku. Já osobně se při této kombinaci bavil královsky - jak u drsnějšího humoru tak při narážkách na Cassablancu. Gagy jsou místy opravdu vražedné a romantická místa sladká tak akorát, aby člověk hlavním hrdinům fandil a zároveň mu to nepřipomnělo Lásku přes Internet, nebo nějakou obdobnou blbost. Pro mě Šílenci na prknech zůstanou v paměti jako taková šílená a sympatická komedie zároveň. Na pátou zvyšuju hlavně na truc Musakovi, který ačkoliv ho tento filmový žánr dle jeho slov nehorázně sere, tak se na něj přesto dívá; nejspíš proto, aby pak tady mohl brečet nad tím, jakže to nebylo špatné:) ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Pohodička. Opravdu šílenci. Je paráda, když to někdo skutečně umí a ví, co dělá. Jezdit na prkně s půlitrem piva? Proč ne. Tohle sice není kdo ví jak velký zázrak, ale tady jde o zábavu. Já jsem se bavila. Lepší než Snowboarďáci. Zima a sníh patří mezi vděčná témata. Dotáčky na konec, to byla třešínka na dortu. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Průměrná pohodová komedie s trochou romantiky z prostředí hor a ukázek snowboardingu - celkem slušné záběry, když už. Zápletka je jednoduchá nenáročná, humor sklouzává místy až k Nielsonovskému absurdnímu humoru, herecké výkony postačující, ale je to Amerika devadesátých let - hodně keců o sexu, ale bradavku neukážou nikdy. Ovšem to nejlepší hodnotím sestřih nepovedených záběrů a skoků/pádů na konci filmu - kdyby se film skládal jen z nich bylo by to vtipnější. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Komediální oddechovka, která diváka pobaví, ale dějově nijak nepřekvapí. Slabší scénář lze shrnout do jednoho sloupce, ale Malloyovci to zachrání tím, že se dostal na plac Zach Galifianakis, který je opět výborný (jako v The Hangover) a sexy Victoria Silvstedt je opravdu výstřední postavou pro nás chlapy. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Poslední film, ve kterém si herec Lewis Arquette zahrál. Zemřel 9 měsíců před uvedením filmu do kin. (ČSFD)
  • Film se natáčel na Aljašsce, kde se odehrává i děj filmu, mimo Aljašku se natáčelo také v kanadské provincii Britská Kolumbie. (Koldyn)
  • Ve filmu se objevili o profesionální snowboardisté Todd Richards, vicemistr světa z roku 1997, Rio Tahara, Tara Dakides, Devun Walsh a Rob "Sluggo" Boyce. (Simpoch)

Reklama

Reklama