Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V 15. století žil na hradě v divokých rumunských horách mocný vládce. Říkali mu temný princ, protože byl velmi krutý a nelítostný. Celý život bojoval s Turky a legenda praví, že byl nesmrtelný a nikdo ho nemohl zabít. Poddaní se ho báli, žádný muž nebo žena před ním nebyli v bezpečí. Jeho záliba v krvi a utrpení je však známá dodnes a jen těžko uvěřit tomu, že jednoho dne si v jeho srdci našla místo láska... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

rochelka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt síla! Obdivuju sama sebe,že jsem ty sexuální orgie,trapácké hororové pokusy a dementní dialogy dokázala shlédnout až do konce. Vždyť to nemělo hlavu ani patu! Nevím,co jsem si od toho slibovala,vždyť už i ten název divně voní. A ty úchvatné ,,bojové scény''! Přímo dech beroucí podívaná! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Drákula se musel obracet v hrobě, když byla premiéra tohoto..... Ani se nedá slovy moc popsat čím že je vlastně toto upíří veledílo. Amíci měli zase pár dolarů na rozhazování a tak si řekli, že si udělají prdel z evropské historické postavy. Jediný bod dám za pěknou herečku, protože zbytek filmu není hoden naprosto ničeho. Doteď je mi líto těch peněz, které jsem za to dal ve výprodeji ( asi 40kč), sem mohl mít dvě piva:(( ()

Reklama

Trinculo odpad!

všechny recenze uživatele

Klasika. PhD studenti a studentky jako maso na porážku. Co jiného taky. A kdy si lidi přestanou myslet, že Rumunsko je jakási díra v zemi plná divnejch rituálů a hladovejch a zároveň neskutečně nadrženejch valašskejch krutovládců. A vlad co má vstát z hrobu! A jako celek to přílíš nedává smysl a čpí televizním horrorem pro brzké ranní hodiny na daleké kilometry. ()

CyriC odpad!

všechny recenze uživatele

Po tísících letech lidé na zemi zapoměli některá slova, jiná našla nový význam. Vznikla dokonce slovní spojení, která vyjadřovala více vlastností, jedním z těchto spojení je "Vlad narážeč". Obyvatelé světa budoucnosti jej využívají pro označení bezmezné nudy a absurdity okamžiku, který připomíná pohled do Lovecraftova světa za oponou. Nudy v tomto filmu je více, než hoven v Pražské kanalizaci. ()

kinej odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, za co mohl dát někdo jednu hvězdičku. Je to fakt jeden z nejhorších filmů,co jsem kdy viděl. Film je pozoruhodný tím, že v něm není vůbec nic dobrého. Herecké výkony jsou mizerné. Střih je tak strašně špatný, že si toho nejde nevšimnout. Odpad je slabé označení, protože i ten se dá někdy recyklovat. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Michael D. Sellers vyhrál na filmovém festivalu Fort Myers Beach cenu v kategorii nejoblíbenější režisér. (Terva)
  • Film se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)

Reklama

Reklama