Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sabrina je dcerou šoféra, který pracuje u ukrutně bohaté americké podnikatelské rodiny. Od mládí miluje bohémského mladšího syna rodiny Davida. Nikdy mu ale o své lásce neřekne, jen k němu vzhlíží. Sabrina ze stromu pozoruje večírky a život smetánky. Otec ji pošle na zkušenou do Paříže. Zaměstná ji časopis Vogue a Sabrina se z ošklivého kačátka za dva roky změní v pohlednou, sebevědomou ženu. Vrací se do Ameriky a proutník David se mezitím seznámil s velice bohatou doktorkou Elizabeth. Víc než on o manželství stojí jeho rodina, která touží po spojení velkých majetků. Návrat Sabriny je ale čárou přes rozpočet, protože David se do ní zamiluje a plánovaná svatba se hroutí. Starší bratr Linus, který vede rodinnou firmu a nemá moc času na známosti dostane nápad: obětuje se, chce, aby se Sabrina zamilovala do něj a Davida pustila k vodě. Jeho plánem je odklidit Sabrinu zpět do Paříže. Pak ale zjistí, že to, co nejdřív hrál, se stalo skutečností a Linus Sabrinu upřímně miluje... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Agatha 

všechny recenze uživatele

Milý romantický film, ve kterém se z šedé myšky stane ozdoba večírku, díky objevení sebe sama - kde jinde než v Paříži. Námět na filmové zpracování je docela obyčejný a okoukaný. Zaujme však díky výbornému hereckému obasazení a jejich následným výkonům. Konec byl pro mě docela nečekaným. Zaujala mě i hudba, ale s pochmurnou a nevýraznou kamerou to bylo horší. Nicméně mě to pobavilo - hlavně vtipné hlášky Nancy Marchand, zaujalo a náramně jsem se u toho odreagoval. A to mi od toho filmu bohatě stačilo. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Téhle variaci na Ošklivku Katku jsem nikdy nepřišla plně na chuť. Až postupem času v této romantice nalézám pár perliček. Na pár vět dlouho nezapomenu: "Jak to tam jde? Tady? Nic moc, zatím to působí víc na mě než na ni. Už 2x jsem se málem rozbrečel", "Zachraň mě, Sabrino spanilá." Je to příjemná romance a Harrison je jako bezradný a kalkulující svůdník okouzlující. ()

Reklama

Shameeka 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem měla ráda, dala jsem mu 4 hvězdičky. Po dnešku, kdy jsem zkoukla originál to měním na 3. Je pár věcí, které se mi tu líbí víc než u originálu - Sabrina není až tak naivní a éterická a je to trošku menší pohádka. ALE! Ford (a to ho mám ráda) - žádná sláva proti Bogartovi, ten má prostě stonásobně víc charisma, srovnání je do očí bijící. Navíc mi tu chybí vtipnost a lehkost originálu. Nicméně, i tak se na remake ráda podívám, jen příště nesmím ve stejný den jako na originál :) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich najoblubenejsich romantickych filmov, ktory si môzem pustat dookola a dialogy z neho môzem citovat z pamäti. Ovela lepsi ako prilis zastaraly original v ktorom mi vadilo to aka je Sabrina putka, ktora sa ide do Francuzska ucit ako byt lepsou gazdinkou a manzelkou. V tejto verzii sa Sabrina vrati ako silna emancipovana zena a v podani nadhernej Julii Ormond je neskutocne podmaniva. Greg Kinnear je zase roztomily rozmanznany zvodca, ktory si pre zmenu zasluzene trochu potrpi. Najväcsim kladom je ale Harrison Ford ako neskutocne komicky suchar Linus. Vsetky jeho sceny a dialogy ma zakazdym rozosmeju. Najlepsie su rozhovory s jeho matkou. Potesia aj herci vo vedlajsich ulohach a kazdy z nich tu ma nejaku vtipnu scenu v ktorych vynikne. Williamsov soudtrack dodava filmu nadhernu atmosferu. Takze aj po 234.krat som si film perfektne vychutnal. Podla mna to je nepravom prehliadaný film. CZ dabing je super. 10/10. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 6,3/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 65%, Audience Score - 64% | FDb.cz - 70.4% | Ano, starší verzi jsme ještě neviděli (i když hodláme dát brzy), ale tohle se nám opravdu líbilo. Náš oblíbenec Harrison Ford, poměně hezká Julia Ormond a tentokrát ne až tak otravný Greg Kinnear. A ano má to své slabší momenty, je to možná trochu přetáhlé, má to poměrně pomalý rozjezd, ale když se to rozjede, tak vás ovane takový příjemný pocit romantiky, komediální pocit a u nás i pocit, že to je rozhodně na 4*. 70% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (5)

  • Skladbu "Theme from Sabrina" zložil John Williams na počesť svojej zosnulej manželky, herečky Barbary Ruick. (Kubrickon)

Reklama

Reklama