Reklama

Reklama

O život

  • USA Point Blank
Trailer

VOD (1)

Když je Paulova těhotná žena unesena, Paul (Anthony Mackie) musí z nemocnice zachránit nájemného zabijáka Abea (Frank Grillo). Abe má u sebe důkaz proti zkorumpovaným policistům, kteří na něj chtěli hodit vraždu. Oba muži spolu začnou nedobrovolně spolupracovat, aby odhalili skutečného vraha a zachránili Paulovu ženu. (mokki5)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Dnes už klasická B-čková zábava z dílny Netflixu. Vždy to začíná dobrým nápadem, mnohdy i naprosto originálním, ale zabije to slabá režie a naprosto děravý a unylý scénář. Plus často velmi slabé herecké obsazení. Což je zde naprosto patrné. Anthony Mackie je pro mě opravdu herec malých rolí, protože film neutáhne. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Podle názvu to vypadá, že se vykrádá Lee Marvin, ale ono ne, on se vykrádá Fred Cavayé a to poměrně nezáživným způsobem. Vynucené spojenectví nečekaně čilého zločince s těžkým otřesem mozku, průstřelem břicha a dvěma zlomenými žebry a jeho morfiové víly, která může zlé poldy leda ucévkovat k smrti, ale okolnosti ji donutí k vzepjetí, nemá potřebný tah na branku. Joe Lynch odvedl stejně špatnou práci jako plastický chirurg madam Harden a evidentně našel svůj Limit.. Jednu hvězdu navíc dám za vkus amatérského gangsta rejži, který členy své organizace vzdělává Mzdou strachu na úkor Zjizvené tváře. Možná by ten odlehčený tón slušel celému filmu.. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(40%) Co k tomu asi říci ? POINT BLANK je dost nevýrazný, nezáživný a divný film, který je žánrově dost nevhodně namíchán. Ani nevím, jak bych jej měl žánrově zařadit. Ale co, není to jedno ? O akci tu zde nejde až na pár přestřelek a menších pranic, kterých je tu minimum – takže vše co se týče akce, tak bych ani nekomentoval. Stejně tak honičky autem byly takové neutrální. Děj to má prostý, pointu také, ale takovou nudnou a až očekávanou. Celé je to nadlehčené a místy se to i snaží o humor, který je vcelku slabý. Ale ústřední dvojice Mackie a Grillo je super. Docela mezi nimi funguje i chemie, ale ne v až tak velkém měřítku. Poslední cca 20 minutovka mě už bavila ještě méně. Příchod rádoby zabijáků (Grillových parťáků) byl už tak trochu trapný. I když uznávám, že Grillo zkorumpovanou policajtku pěkně dostal. V podstatě je film neškodný, ale pojatý dost divně, takže mě na něm bavila opravdu jen ta dvojice hlavních herců, kteří byli fajn. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jelikož je dvojice Mackie/Grillo v Avengers velice k hovnu a zřejmě to i sami kucííí zjistili, zkusili to spolu sólo... No nebylo to vůbec zlý béčko! Anthony ukázal, že špetka herectví v něm přeci jen je a Frank přidal bijáku trochu toho výrazu drsoňe. Zápletka obyč, nicméně akce solidní. Klasická buddy movie, při které jsem několikrát zavzpomínal na Tango a Cashe. 55% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Průměrný akčňák, který ničím nepřekvapí, ani neurazí. Hlavním představitelův to společně funguje, i když je to na první pohled zloduch a ten dobrý, tak společně tvoří fajn dvojku. Místy je to i vtipné, zvrat jsem vůbec nečekala, takže jsem byla příjemně překvapená. Délka filmu je akorát a potěší, protože tam nejsou žádné zbytečnosti a film má tak hezké tempo, krásně to utíká, ale není to nic extra. Viděla jsem daleko lepší akční thrillery, které si mě získali daleko více. Na nudné odpoledne dobrý film, ale žádnou kvalitu nečekejte. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama