Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlak plný nebezpečného nákladu ujíždí Aljaškou a ruský gangster Simeonov (Arnold Vosloo) má šílený plán jak se ho zmocnit. Jeho protivník je silnější. Agent Brooks (Sean Patrick Flannery) chystá na Simeonova dokonalou past. Špičkoví vojenští piloti. Zasněžené hory plné lavin. A přesně mířená střela s cílem zničit unesený expres jedoucí hluboko v údolí. Ale všechno má svůj čas. I chvíle odplaty! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Klasika se vším všudy. Typický název s typickým příběhem typické délky, typické obličeje v hlavních rolích, typické zařazení ve vysílacím čase a typický film pro režiséra, který se tohoto zhostil. Na Aljašský expres se však nelze zlobit, nelze jím pohrdat, nelze jej zašlapávat do bahna. A sice proto, že si nehraje na víc než ve skutečnosti je. Propó; tento komentář píšu u filmu Modelky na odstřel. Zde, právě zde je rozdíl mezi filmem a odpadem! :-) ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Možno že to mohol byť druhý film Rennyho Harlina. Lebo nejako takto to Cummingham myslel zrejme. Na prd je celá zápletka, na prd sú prestrelky, kde nikto nevie trafiť nikoho. Twist do vlastných radov je vycucaný z prsta a jediné čo zostáva, je pocit, ako ste na chate s agentkou a musíte sa vyzliecť, aby vám verila. Tu film skončil a ten idúci vlak je opäť len lacná verzia Zlomeného Šípu. Unstoppable to tiež nebude a SPF a jeho tím je nie príliš sympatický. Vlak ide do neznáma rovnako ako aj práca tohto štábu. Dovidenia v Aljaške (videné 29.1.2019, FIlmplus archív) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dalsi obcas zabavna trasharna ale vazne jenom obcas Vosloo totiz vesmes krome zivyho terce hraje v samych picovinach a tohle moc z rady nevybocuje hlavni hrdinove jsou udesni a ten pad letadla je vykradenej odkud? ano spravne Cliffhanger to je pak tezky kdyz se clovek diva na neco co bylo natoceno lip a jeste to navic k tomu neni ani sranda pak by to nespasil ani hektolitr sveceny vody ()

AD P 

všechny recenze uživatele

Klasicky video titul. Akcie je tu dost, treba sa vsak preniest nad hlupostami ako terorista-kanibal a pod.! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama