Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angel City. Policistka Darcy Walker (Severance) pochází z policajtské rodiny a tak zatraceně dobře ví, že jak je její práce nebezpečná, tak je i nevděčná a často přijde vniveč. Když je ale zastřelen její otec a ona suspendována zato, že si v cele podala jeho vraha, pochopí, že tudy cesta nevede a pustí se do boje se zločinem na vlastní pěst coby maskovaná vigilantka Černý škorpion. Pro začátek ji nečeká nic menšího než záchrana celého města před padouchem Breathtakerem, který se chystá otrávit vzduch...

Televizní film z produkce Rogera Cormana, který měl premiéru na kabelovém programu Showtime v rámci série Roger Corman Presents. Snímek se dočkal pokračování BLACK SCORPION: AFTERSHOCK (1997) opět v režii Jonathana Winfrey s Joan Severance v titulní roli, po kterém následovala jedna řada televizního seriálu "BLACK SCORPION", kde Severance vystřídala Michelle Lintel, stejně jako ve dvou dalších pokračováních BLACK SCORPION RETURNS (2001) a STING OF THE BLACK SCORPION (2002). (choze)

(více)

Recenze (1)

choze 

všechny recenze uživatele

Sympatická televizní komiksovka v produkci Rogera Cormana, pod níž je podepsán scénárista televizáku Fantastic Four a která sice pečlivě skládá klišé za klišé, vykrádá kdeco (ponejvíce Batmana) a logiky se přímo štítí, ale získá si vás tím, že se nebere vážně a že je místy opravdu vtipná. Od televizáku asi nikdo neočekává dobré akční scény a legrační triky patří k věci, zato má film nečekaný erotický náboj - hrdinka dobrou polovinu filmu stráví v dominovském kostýmku a ukáže i prsa (a nejen ona, jednou z hlavních lokací je striptýzový klub). Velkým plusem je rovněž hláškující dýchavičný darthvaderovský záporák Breathtaker, který se objevil i ve stejnojmenném seriálu. Pokračování je ovšem odpadové. ()

Reklama

Reklama