Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keli podezírá svého přítele z nevěry a vydává se za ním, aby ho přistihla. Cestou potkává Rafea, podivína, ze kterého se vyklube zloděj podezřelý z několika vražd. Keli to k němu silně přitahuje a tak mu nakonec uvěří, že nikoho nezabil. Podniky, ve kterých krade, jen perou špinavé peníze z drog. Keli se rozhodne s Rafem zůstat a tak se vydávají napříč státy k mexickým hranicím. V patách však mají mexický drogový kartel, drogové dealery ze států a také agenty FBI, kterým ani tak moc nejde o dopadení pachatele... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Vyprahlá Arizona mi hned v úvodu připomněla jižní Texas z Coenovic díla Tahle země není pro starý a nevadskou poušť s Casina, ve které je podle Pesciho zakopáno hodně problémů. I ta úvodní zápletka vypadala hodně slušně; žena na ulici nabere stopaře, o kterém nic neví, a ujíždí s ním po nekonečných dlouhých silnicích v pustině, kde při štěstí narazíte jednou za pár hodin na hospodu. Pak neznámý cizinec v její přítomnosti ukradne v baru několik desítek tisíc, a i když tvrdí, že je osamělý mstitel a obírá drogové dealery, nelze už v rádiu přeslechnout zprávy, podle kterých se kdesi v Arizoně pohybuje mladý muž podezřelý z několika vražd... No, nezní to hezky? Vždyť kdo by podobné kriminálce mohl odolat. Já asi ano, kdybych věděla, že tímhle už scénárista bohužel vyčerpal všechny zajímavé zvraty a že mě další hodinu čeká jen jakási směs akčního filmu s komedií. A pak, samozřejmě, Dave Payne má do takových bratří Coenů zatraceně daleko... ()

Lumpus 

všechny recenze uživatele

Tento film je výjmečný hlavně proto že je to prvotní film ůžasného herce a komika Willa Ferrella ,i když tam moc nehrál. ()

Reklama

Reklama