Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Dave Starsky je horká hlava, nepochybně nejimpulsivnější člen policejního sboru kalifornského Bay City. Při práci se nebojí tasit, jeho autu řvou gumy, i když stojí, a pořádný den je pro něj korunovaný rvačkou, při níž létají židle na hlavy zločinců. To detektiv Ken „Hutch“ Hutchinson je z klidnějšího těsta. Všechno radši dvakrát promyslí, nikam se zbytečně nežene a raději přemýšlí o tom, jak by se daly co nejsnadněji vydělat peníze. Každý jeden znamenají pro kalifornské drogové dealery, mafiány a ostatní svoloč hrozbu, když je ale policejní kapitán Dobey spojí do jednoho týmu, a navrch se k tomu připočte ještě fikaný informátor Huggy Bear, vznikne zbraň hromadného ničení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Stegman 

všechny recenze uživatele

Rozdíl mezi tímto filmem a remakem se Stillerem? Předně, remake se Stillerem vychází z krimikomediálního seriálu "Starsky a Hutch". A seriál zase vychází z tohoto jejich úplně prvního - a napínavějšího (potvrzují to i kolonky žánrů) - dobrodružství. Dále už bych jen dodal, že v tomto filmu je kromě napětí i docela patrná snaha o realističnost (Že by lehká inspirace Francouzskou spojkou?). Přesto (nebo právě proto) takovýto typ krimikomedie dnes dokáže zaujmout. ()

mota 

všechny recenze uživatele

7/10 Viděl jsem 68-minutovou verzi, zde je uvedená stopáž 90min. Větší rozpočet nebo trochu vyžehlit vedlejší charaktery a měli bysme parádní krimi ve středně pomalém tempu. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Neni to špatné a zápletka je povedená, byť skutečně televizní, ale hlavně je to tak trochu nuda. Co jsem si celou dobu uvědomoval bylo, že Amerika vypadá v tomhle filmu fakt hnusně, jako místo, kterýmu bych se radši obloukem vyhnul. Plný odpadků, hnusnejch lidí, rovnejch silnic a celkově divně rovnýho horizontu, odpornejch aut (s výjimkou toho Torina:) atd atd. To jsem trochu odbočil no. Ohledně zápletky: Starsky a Hutch zjistí, že jim někdo jde po krku, protože byli zastřeleni lidi se stejnym autem - někdo se zjevně spletl. Poldové musejí vypátrat pachatele... Není to teda špatné a na konci je zajímavý zvrat, ale ocenil bych víc fórků. Možná se někdy podívám i na další díly seriálu. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Jestli vás pobavil remake s s Wilsonem a Stillerem, tak by vás tohle mělo nadchnout taky. Je to zatraceně solidní jízda s hláškujícími drsňáky, jaký se dnes už netočí. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama