Reklama

Reklama

Chvění 4: Začátek legendy

  • Česko Chvění 4: Legenda ožívá (více)
Trailer

Obsahy(1)

Připravte se na to, že vámi prequel původního Chvění otřese! Neviditelný predátor likviduje havíře z odlehlého hornického městečka Rejection v Nevadě. Majitel dolu, Hiram Gummer (Michael Gross), pradědeček Burta Gummera z původního Chvění, si najme žoldáky, aby lidožrouta zlikvidovali dříve, než ho nestvůra připraví o existenci a veškerý výdělek. Rozpoutá se totální válka. Boj, který začíná v hlubinách země, eskaluje v ulicích městečka! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Legenda ožívá a zároveň celou sérii pohřbívá do útrob hornického dolu. Nejméně povedený díl série, který chtěl svoji razancí pokračovat v rozjeté mašinérii. Bohužel, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne? Toto přísloví platí i pro děj a pokud ho budete tolikrát omílat, tak se diváci nasytí a film se zhnusí! 35% ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Spojení horroru a westernu mi nikdy nic moc neříkalo. Ne že by mi to nějak vadilo, nebo kazilo požitek z daného filmu, ale není to něco co bych vyhledával, nebo co by v mých očích dělalo film lepší. Čtyřce to rozhodně v ničem nepomohlo, protože se na to prostě nedalo vůbec koukat. Zdá se, že trojka byla posledním záškubem před smrtí. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Chvění 4: Legenda ožívá“ je takový ten klasický film, který se vrací k počátkům nějaké mytologie a snaží se nám vysvětlit, kdy vlastně vznikala historie, kterou jsme mohli v předchozích filmech sledovat. Pro skalní fanoušky to může být celkem dobrá podívaná, pro ostatní je to trochu slabá hororová westernová komedie, kde western dostává víc prostoru než horor i než humor. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Zaručeně nejslabší z celé momentálně již tetralogie. Zatímco první tři díly byly vtipné a nabité akcí, tak čtyřka, která je zasazena do minulého století oplývá jen a pouze všudepřítomnou nudou, kterou nezachrání ani předtím vždy vynikající Michael Gross, který zde nemá prakticky co hrát a jeho postava je největší zklamání celého filmu(zvláště při faktu, že byl vždy to nejzajímavější, co tato béčková série nabízela). ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

No, viděl jsem nějaký záběr, kde nějací kovbojové a jeden stařík večer tábořili u ohně a napadla je nějaká ze země vyskakující (či případně jen vylézající) zmutovaná želva, která jim tam nějak podkopávala nohy a pak je vtáhla (nevim jak) do země (aspoň myslin). No prostě to byla blbost a nedivím se, že z celýho filmu jsem pozorněl sledoval nějakých dvacet procent. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Parný stroj, ktorý vo filme môžeme vidieť, je z roku 1912. Jedná sa o typ "Case 60hp Traction Engine". (Raccoon.city)
  • Vo filme bola použitá originálna historická zbraň ".45-70 Colt Gatling gun" z roku 1874, čo je vlastne predchodca dnešného guľometu. Podľa tvorcov fungoval bezchybne. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama