Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Slabá neskoršia komédia dvojice L+H. Jedna potenciálne dobrá scéna s pomaly horiacim expertom (Edgar Kennedy) ešte dobrý film nerobí. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem musel přerušit, jak jsem se nudil, takže první půli jsem se zasmál asi dva krát, ve druhé už nebylo čemu. Velice slabý film. ()

Reklama

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Laurel a Hardy v CPO. I zapadlé americké městečko Huxton chce nějak pomoct ve válce a tak organizuje civilní protileteckou ochranu (CPO), jejímiž členy se brzy stanou také obchodníci s bicykly Laurel a Hardy. Oba popletové ovšem působí víc škody než užitku a tak jsou zproštěni služby. Naštěstí, když už oba věší hlavu, přijdou na stopu nebezpečných nacistických špiónů, kteří chtějí vyhodit do povětří místní továrnu. A tak zase získají zaslouženou slávu i navzdory nepříznivému osudu. Přestože je film otevřeně propagandistický, není vůbec špatný. Podobá se jejich komediím ze 30. let, gagy jsou dobré, jednoduché a přímočaré, někdy samozřejmě opakují již osvědčené gagy ze svých krátkých filmů. Jejich úhlavního nepřítele si po letech znovu zahrál Edgar Kennedy a je vidět, že s věkem neztratil nic ze svého umění. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama