Reklama

Reklama

VOD (1)

Loki zjišťuje, jaké má stíhaná Varianta plány s TVA. Má však vlastní plán, který změní osudy obou. (Disney+)

Recenze (72)

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Loki dál tápe v průměrnosti a mě už dochází trpělivost. Scenáristé zřejmě dále nevědí, jak postavu uchopit, tak nechávají Hiddlestona šaškovat a doufají, že jeho oblíbenost samotná utáhne seriál. To je ale zoufale málo. Začíná mi vážně chybět ten vychytralý, zrádný a charismatický bůh falše, kterého jsme si zvykli vídat ve filmech, jelikož seriálová verze užvaněného neschopného pitomce je ostuda Marvelu. Mírné zlepšení co se týče narativu a skvělá postava Sylvie zachraňují slabé 3* ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud bylo záměrem seriálu udělat z postavy Lokiho dobrosrdečného, veselého, popleteného, bezradného, neohrabaného idiota, pak toto beze zbytku vyšlo. Pro diváky, kteří však očekávali Lokiho z Thora nebo Avengerů a tedy zneuznaného, arogantního, ambiciózního, panovačného, vychytralého boha, musí být tento "Loki" jedním velkým zklamáním. A mezi ty se počítám i já. Stupidní proměna postavy, kterou nikdo nepotřeboval ani nechtěl, a jejíž seriál dále sledujeme jenom kvůli Tomu Hiddlestonovi. ()

Reklama

kleopetra 

všechny recenze uživatele

Jsem velká fanynka Lokiho. Kdybych nebyla, určitě bych hvězdu sundala. Stále doufám, že se ten seriál víc rozjede... Těšila jsem se na něj příliš dlouho a teď mě to pomalé tempo štve. Podobné pocity jsem na začátku měla ale i u WandaVision a Falcona a Winter Soldiera. Nakonec se mi jako celek ale seriály velmi líbili, tak doufám, že to tady bude podobné. Podívala jsem se hned na rozbory seriálu a i tohoto dílu na youtube. Všude tam zmiňují jak je Sophia DiMartino slavná a skvělá herečka. No já o ní slyším poprvé a tak nějak jsem si ženskou verzi Lokiho představovala jinak. Owen Wilson jako Mobius mi sedí mnohem víc jako parťák pro Lokiho. Měli takovou lepší komediální chemii. Představa, že by si Loki měl začít sám se sebou je divná, ale v této fázi - po bitvě New Yorku jsem si Lokiho představovala jako mnohem egoističtějšího, takže by mi větší jiskření s ženskou verzí sama sebe nevadilo. Úplně vidím jistý díl Červeného trpaslíka :-D ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono to aj mohlo byť dobré, lenže nebolo. Zo začiatku som si myslel, že postavy budú tým hlavným, čo bude tento seriál ťahať dopredu, lenže táto epizóda ma tak trochu priviedla do opaku. S postavami som sa vôbec nevedel stotožniť a Sylvia sa mi zdala strašne chaoticky spravená, v jednej chvíli sa správa takto a v druhej sa jej vystupovanie otočí o 180°. Tiež sa mi zdalo, že v niektorých momentoch sa mi Sylviine prehovory zdali strašne vyumelkované a trošku robotické. Aby som však len nehejtil, tak musím povedať, že tvorcom dávam palec hore za vizuál, ktorý bol podľa mňa dosť vpoho, tiež chválim farby, ktoré len krásne doplňovali pekné akčné scény. Avšak Loki sa zatiaľ pomaly mení na najhorší MCU seriál, ešte sa to však môže zmeniť. 5/10 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuálně fenomenální, relativně málo užvaněná a přitom zároveň poměrně vycpávková epizoda. Poskytuje obsahově “pouze” pohled z druhé strany, zbytek je jen o vizuálu. Přesto ji beru jako to nejlepší co seriál zatím nabídnul. Btw. Celkem jsem nepochopil jak odchylka může mít vzpomínky na dětství (jak může Lokiho odchylka vzniknout už jako dítě !?). Děsnej bordel. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Loki (Tom Hiddleston) a Sylvie (Sophia Di Martino) jedou ve vlaku, tak Loki začne norsky zpívát písničku „Jeg Saler Min Ganger“, kterou pro účely seriálu napsala a složila Benedicte Maurseth. Benedicte Maurseth patří v Norsku mezi nejznámnější tradiční folkové zpěvačky. Význam písničky je, že dívka svým zpěvem volá svého milého domů a ptá se ho, kdy se vrátí domů. (Yoshitsune)
  • Scéna, kdy Loki (Tom Hiddleston) zahodí hrnek s poznámkou: „Another“ odkazuje na film Thor (2011), kde Thor v kavárně udělá to samé. (MrMartinTm)

Reklama

Reklama