Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stanley a Oliver jezdí po poutích a živí se muzicírováním. Oba tvoří svéráznou kapelu, která má sice jen dva členy, ale díky jejich vynalézavosti zastane celý orchestr. Přátelé na cestách náhodou narazí na vykutáleného mladého obchodníka Chestera. Ten prodává zázračné tablety, které prý proměňují vodu v benzin. Brzy se sice provalí, že je to podvod, ale díky Laurelovi a Hardymu se Chester seznámí s mladou zpěvačkou Susan, do které se zamiluje. A Susan se nedávno stala obětí mnohem větších podvodníků: ti ji okradli o deset tisíc dolarů. Jak dostat peníze zpátky? Na to jsou Laurel a Hardym odborníci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

zette 

všechny recenze uživatele

V pohode se da na tuto taskarici divat, skutecne fanousky ale bude clovek hledat jen mezi skalnimi priznivci dvojice Laurel a Hardy. Ja tento zanr nevyhledavam a pustil jsem si to spise jen proto, abych si doplnil filmove vzdelani.-). ()

Reklama

Morloth 

všechny recenze uživatele

Doposud nejzábavnější celovečerák této dvojice, co jsem zatím zhlédl, jen škoda, že ke grotesce to mělo místy trochu dále... Řada gagů však fungovala na výbornou a to i přes fakt, že se na tvářích obou pánů začalo projevovat stáří, jež jim bohužel ubírá na lesku. ()

Arach.No 

všechny recenze uživatele

vcelku vtipné, ale na můj vkus v druhé půlce už poněkud překombinované. Hardy tady chvílemi přehrává víc než je zvykem a hlavně nemám rád když e herec (v tomto případě Laurel) polovinuý filmu převlečený za ženskou. To mi opravdu vtipné nepřijde. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Ve filmu se Laurel & Hardy necítí tak dobře, jak v krátkých snímcích. Něco jako Bean. Ve filmu - když mají více času na to, aby někoho rozesmály - tak to platí přesně naopak. Zasmějete se mnohem méně než by jste čekali. I když Laurel převlečený za bohatou tetičku z Chicaga bylo velmi zábavné. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama