Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sexy hvězdy z Pobřežní hlídky vás opět pobaví! Chystají se na slavnost Oahu, aby vás pobavily jako vždy. Když se všichni z Pobřežní hlídky před svatbou setkají s Mitchovou (David Hasselhoff) snoubenkou (Alexandra Paul), vytuší, že něco není v pořádku. Krásky se pokouší Mitche varovat, ale nepodaří se jim ho přesvědčit a všechny se musí v rychlé akci snažit ho zachránit - a taky sebe - před jejími bezohlednými plány! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Pff. Akčný kedy a kde? Keď "kompresorovaný" David behá splašene sem a tam a rozpráva nezmysli, alebo keď sa naparuje na pláži a strúha grimasy predstavujúce vrchol jeho umenia, aby ako tak vyjadril čo má v scénari? Všadeprítomný smiech "lobotomovaného" Mitcha a ostatnej osádky {keď sa v niektorých momentoch prikrčil tak som mal pocit, že ide srať (pardon za výraz a zloženú zátvorku :)} pôsobí rušivo až trápne. Vrchol akčnosti zažijete pri výbehu Mitcha z voliéry priamo do náručia pralesa, aby sa strmhlav vydal na cestu za zlatým bludišťákem. Nádych akčnosti majú aj scény, kde Japončík alias Mitchov úhlavný nepriateľ zažíva žalúdočné potiaže v priamom prenose, keďže neustále krčí ňufákom, akoby mu nevoňal kolega resp. rola, v ktorej sa ocitol. Ťažké gestá nie sú výnimkou hod hviezdicou do fotky, meganudné hlášky či samotné uväznenie párov pripomínajúce Hry bez hraníc v najlepších rokoch. Pojem dráma je použitý skutočne s citom, keď zoberiem v úvahu, že žiaden záber, scéna či nanosekunda tohto Tv filmu neobsahuje ani len náznak drámy. Dramaticky malo pravdepodobne pôsobiť zachraňovanie dvojíc na jednotlivých stanovištiach no nepôsobilo, pretože počínanie hrdinov je kruto popravené nelogickým správaním a nereálnymi úkazmi typu prerezanie oceľového lanka schopného v mnohých prípadoch v skutočnom svete poprieť gravitáciu, no tu je prerezané vlhkou chemlonovou papučou. Samotná zápletka je na vysokej úrovni asi 10 utečencov zo Silicon Valley s výstrihmi až pod kolena rieši životné situácie spôsobom sebe vlastným. Moudra a zmysluplné dialógy sa sypú z každej strany, pomedzi ne a silikónové pany pobehuje tu i tam asi 180 kulturistov, vzpieračov a ironmanov každej farby. Dobrodužne určite pôsobia najmä bitkárske scény či stupidita číhajúca na každom rohu tohto 19 percentného odvaru. ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z etalonů "guilty pleasure", v podstatě (nezáměrná) parodie sebe sama. Tragické herecké výkony uvadajících, silikonem, kolagenem, botoxem a kdo ví čím vším ještě vylepšených krasavic jsou vhodně doplněny ochabujícími svaly mužských hvězd náhodně posbíraných z různých sezón seriálu, nejspíše podle toho, kdo z nich nejvíc potřeboval prachy na nájem. Návrat Mitche je nepřekvapivé překvapení. Plán hlavního záporáka na Mitchovo finální zničení je snad nejpřekombinovanější pomsta v dějinách filmu, nemluvě o tom, že v původním seriálu to rozhodně nebyla až tak významná postava, aby zde hrála roli ultimátní Nemesis. Celé je to jeden velký bizar a pokud jste neviděli všech 11 sezón seriálu, nepamatujete si klíčové postavy a nemáte aspoň rámcový přehled kdo kdy kde a s kým chodil nebo naopak nechodil, tak se v tom velmi rychle ztratíte a pak je to k nepřežití. K Baywatch jako takové mám nicméně velmi, velmi speciální vztah, takže prostě pět, i když plně chápu všechny, kteří dávají odpad. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Ale ano, bylo to příjemné setkání s plavčíky a plavčicemi, které místo záchranných plováků používaly svoje silikonové kozy. Pánové, přiznejte se bez mučení a bez hrozby Mitchova péra máchajícího před vaším obličejem, kdo z vás nechtěl ošukat Pamelu, později Carmen a v krizi leštil svícen i nad vyfouknutou pneumatikou Alexandrou Paul. A že těch holek v tomhle seriálu bylo pro inspiraci víc než dost. V téhle celovečerní slezině po letech hlásí návrat ty hlavní stars, žádná se nevymluvila a přišla. A to seriálové vztahy nebyly zrovna mezi všemi ideální. Pokárat by však zasloužil scénář, který přišel s vlažným příběhem, i když těla na pláži byla poněkud hot. Spoléhat se na auru hvězdných tváří seriálu bylo poměrně troufalé a tomuhle dostaveníčku pod horkým havajským sluncem v podstatě nic jiného nezbývalo. Scenárista tak trochu pod sluníčkem usnul, po procitnutí do sebe naházel pár tequil a sepsal scénář, který sice nemá silné momenty, ale sází na návrat Pobřežní hlídky v plné sestavě. A to se počítá. Než se všichni úplně rozhádali, stihli pohodový televizní film, ve kterém se tak trochu vzpomínalo, bilancovalo a následně se užilo nějaké to napětí, když zde byl jistý zákeřný asijský element, který chtěl zhatit svatební plány. Zrežírované je to na jistotu, scenáristicky nevypilované, ale nebylo mně proti srsti smažit se s Pamelou a spol. v krásném prostředí. Ano, pěkně malebné exteriéry sehrály svůj prim, na těch si dali tvůrci záležet a hodně to filmu prospělo. Co kamera nestíhala v akčních sekvencích, to se plně vynahradilo při statických scénách, které přece jen režisérovi šly mnohem lépe. Samozřejmě, kouzlo série je nenávratně pryč. Nicméně vidět hlavní protagonisty zase po letech spolu, není vůbec špatný zážitek. Film má u mě plus také v tom, že se zbytečně neponořil do nostalgie. Raději se ponořil do silikonového poprsí, které částečně kompenzovalo scenáristickou unylost. Kdo nemusí plytké návraty seriálových legend, měl by raději volit předpověď počasí s Jančaříkem. Kdo však v pubertě poměřoval pyj s nedostižným Mitchem Buchananem, měl by setkání po letech brát jako povinnost. 50% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 3/10 Prostředí 5/10/// +pár známých tváří se tu najde, o postavách ani nemluvě, potěší Cary-Hiroyuki Tagawa, někdo by mohl říct, že se na to hezky kouká -zhruba první polovina je přehlídka silikonu, nudných dialogů a nicotného děje/// Jaj, natočit film, který po několika letech dějově navazuje na seriál, na kterém jsme jako malí vyrůstali (někdo by řekl, protože nebylo na co jiného koukat), nacpat do něj co nejvíce známých (pro ty co seriál neznají tak neznámých) postav a snažit se vytvořit ještě nějakou zápletku. Ehm, no dlouho jsem se rozhodoval mezi odpadem a jednou hvězdičkou, protože úroveň byla někde mezi mexickou telenovelou a tím co zbylo ze seriálu. Což vypadalo hodně špatně. Celé to zachraňuje zhruba poslední půlhodinka a v ní záchranná akce, která byla ještě na úrovni a dala připomenout dřívější atmosféře seriálu. Takže ještě se to dalo zkouknout, ale napodruhé bych tohle nechtěl a ani nic podobného a vlastně jsem si uvědomil, že z Pobřežní hlídky už jsem vyrostl./// Celkem 35%/// ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

Čeho je moc toho je příliš! Až na ten, pro mě překvapující zvrat ke konci, to byla hrozná nuda. Ale zas takové překvapení to nemohlo být, přece jsem nemohl čekat, že to bude nuda od začátku do konce. Kdo se chce podívat na staré známé silikonové krásky z Baywatch, tak ten má zde jedinečnou možnost. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama