Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Dracula konečně shořel na kříži, všichni mysleli, že je navěky mrtvý, to ale podcenili sílu pána upírů. Dva patologové totiž při zkoumání shořeného těla zjistí, že jde o upíra a začnou experimentovat. Krvavou koupelí přivedou Draculu opět k životu, protože chtějí odhalit záhadu nesmrtelnosti. Ani železná pouta ale nedokážou pána upírů zadržet, a jedinou záchranou lidstva je tajemný kněz a lovec upírů Uffizi, který je stejně nemilosrdný jako samotný Dracula! Krvavý boj opět začíná! (SPI Film)

(více)

Recenze (46)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Upíři jsou téma, které mě od shlédnutí vždycky odrazuje a ve valné většině oprávněně. Kromě Salem´s Lot a Nosferatu mě upírské filmy nebaví a to je případ i tohoto filmu. Předvídatelná, stokrát viděná a nijak neobměněná nuda, dokazující, že upírské téma už je zřejmě naprosto vyčerpáno a jeho oživení nepomůžou ani akční slátaniny typu Underworld nebo Blade.... ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Dracula 2000 byl skvělej film, ale tohle pokračování to byl otřes. Nejenže návaznost je trochu kostrbatá, ale ono se tam vůbec nic nestane, děj je o ničem, představitel Drákuly je narozdíl od Geralda Butlera příšerně nesympatickej a jedinej, kdo to trochu zachraňuje je Jason Scott Lee coby Otec Uffizi, lovec upírů, to byl docela borec. ()

Reklama

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto debilní film jak ve svém zpracování, tak námětu. Křísit mrtvé ohořelé tělo s hláškou, že dotyčný dodržuje Popeleční středu, je poměrně dobrý začátek, ale vše, co pokračuje, je tak směšné a trapné, že to snad ani není možné v jednom filmu zachytit. Korunu tomu dává konec, který tento film uvrhuje do skupiny totálních sraček (jinak to říci nejde). ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Místy se mi to líbilo více než Dracula 2000, v kontextu filmů s Draculou (i když jeho jméno se objeví jen jako název filmů a poté v závěrečných titulcích) se konečně dočkáváme něčeho nového, v rámci upírského žánru obecně ale zas tak moc ne. Škoda méně zajímavější druhé poloviny, přestože se děj rozjede právě tady... ()

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Tohle levné videobéčko není překvapivě tak špatné, jak vypovídá hodnocení. Úvod v pseudo Ostravě pobaví, efekty jsou na rozpočet podařené, Lussier režíruje zdatně, herci hrají (Scott Lee, Scheider (i když se mihne na 30 sekund), Sheffer i ten London nebyl špatnej). Jen Drákula z vizáží Billy Idola se nepovedl. 55% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo v Rumunsku v lokalitách Sibiu, Bukurešť, Rasnov, Sighisoara, Zarnesti a Transylvánie. (GASTON73)
  • Jason Scott Lee byl v roce 2003 nominován na cenu DVDX AWARD za film DRACULA2: VZKŘÍŠENÍ (Dracula2: Ascension) v kategorii "nejlepší herec v DVD premiérovém filmu". (Lynette)

Reklama

Reklama