Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V blízské budoucnosti. Otec Uffizi (Jason Scott Lee) a jeho pomocník Luke (Jason London) cestují do vzdáleného, válkou zničeného Rumunska, aby zachránili dívku Elizabeth a skončili s hrabětem Draculou (Rutger Hauer) jednou provždy. Během cesty narazí na televizního reportéra a armádu vesničanů snažících se potírat vzrůstající počet upírů, kteří sužují jejich zemi. (SPI Film)

(více)

Recenze (34)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Patrick Lussier přichází do třetice se svým Draculou, leč ani tentokrát se diváci nedočkají příliš záživné podívané. Už první Dracula 2000 byl dosti průměrnou podívanou, která se ovšem velké oblíbenosti u diváků nikdy nedočkala a dvojka byla podprůměrným céčkem balancujícím na hranici odpadu. Trojka byla sice o trošku lepší, ale ani v tomto případě se k průměru ani nepřiblížíme. Příběh začíná přesně tam, kde skončil ten předchozí, naštěstí je ovšem zápletka poněkud akčnější než tomu bylo minule.   Přibude soubojů, přestřelek, výbuchů, zvýší se i počet mrtvých a několik docela zajímavých protivníků, takže se mi u toho tentokrát nechtělo zas až tolik spát jako tomu bylo u dvojky. Takový upír na chůdách patřil k tomu nejlepšímu, co nám zde bylo nabídnuto. Což samozřejmě znamenalo, že i samotná atmosféra byla o pověstný fous lepší, ale ne zas o moc. Hodně scén se odehrávalo ve tmě a kamera a střih neodváděli zrovna nejlepší práci, takže občas byl děj poněkud chaotický a nepřehledný – což mělo samozřejmě především odpoutat pozornost od všech těch nedostatků.   Lussier se to pokusil oproti předchozím dílům okořenit i trochou té nahoty, však v Rumunsku viditelně našel dostatek dívek, které za nějakou tu zlatku odhalily své přednosti, nicméně ani to tomu nějak výrazněji nepomohlo.  Odkaz tak ničím nepřekvapil a tuto sérii ničím extra nevylepšil. V mých očích je to stejně jako dvojka podprůměrná záležitost, i když o trošku lepší. 40% ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem sice druhý díl, ale tenhle je o dost lepší, navzdory zdejšímu hodnocení, než Dracula 2000, který byl naprosto debilní a nudný. Dracula III je béčkovou záležitostí s podprůměrnými herci a slabými triky. Avšak oproti jiným hororům s daleko vyšším rozpočtem, Dracula III nenudí a baví svým béčkově zábavným příběhem, neustálou akcí a vcelku sympatickými herci. Škoda, že neměli více prostoru veteráni Scheider či Hauer, který by film ještě o kus jistě zvedli. Pro mě se jedná o překvapení. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Priznam sa, ze som trochu zmeteny z tychto pokracovani Dracul. Videl som Coppolovu Draculu a taktiez Draculu 2000 zo sucasnosti, ktore ma pobavili na 80%. Ale co uz bola toto za blbost? Scenar nudny, dej nudny, obcas nejaka krvava prelievacka, strelby v tmavych chodbach so zapnutymi stroboskopmi, prostredie este nudnejsie a k tomu este nahravala hudba, ktora mi tiez liezla na nervy. Kam az zasiel Rutger Hauer, ze zobere vedlajsiu ulohu v ultralacnom becku alebo cecku? Slabota. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Z celé Lussierovi trilogie nejlevnější a nejhůře zahraný film. Proč mu teda dávám ze všech dílů největší hodnocení? Právě pro svoji nechtěnou zábavnost. Chudáci rumuni. takhle jsem vlastně rád že se většina nízkorozpočtových hororů točí u nich a už né v česku. Prootže to jak zde byli prezentováni! No Dracula III je tak špatný až je důstojným nástupcem Howling III natáčeného v Československu. Vůbec s touto vlkodlačí kuriozitou má hodně společného. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Priame pokračovanie Dracula II Ascension. Totálne sa zmení lokácia, ocitávame sa v Rumunsku kde má kalacha každý druhý človek. Lovci upírov sa postupne dostávajú k hradu kde sídli Drakula, každý vo vlastnom záujme. Jeden napoli upír doraziť pána vampírov, druhý obyčajný človek, zachrániť svoju lásku – upírku. Super koniec :)= ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo od října do prosince 2001 v Rumunsku, konkrétně v lokalitách Transylvánie, Rasnov, Sibiu, Sighisoara, Zarnesti a Bukurešť (GASTON73)

Reklama

Reklama