Reklama

Reklama

Recenze (5)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně by se na to i dobře dívalo, kdyby vyškrtly všechny dětské postavy, které stejnak nefungují. Potenciál na alespoň důstojnou zápletku to má, ale bojím se, že se budeme točit neustále v kruzích s naprosto nezáživnými, otravnými a nekoukatelnými postavami... ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, co se stalo, ale tahle epizoda byla oproti minulé kvalitou úplně někde jinde. Až na úvodní "akci" to mělo super atmosféru a těch 45 minut ubíhalo tak akorát. Pokud to takhle bude pokračovat, tak z TWD:WB by nemusel být až takový propadák, jak se po první sérii zdálo. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OK. Linie machna: něco se děje, méně se žvaní, ale ty její halucino-výjevy jsou tragédie. Její linie je nejzajímavější. Linie pichna: hnus. Užvaněnej hnus. Naprosto nuda. Linie guma: novinka… sice vůbec nepamatuju, kde se vzal, tu se vzal u někoho v autě, ale alespoň je to zajímavé. A kde je linie manchester? Mimochodem opět si nevybavuju jak to s nim dopadlo minule. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl byl taky dobrý, ale to toulání po občanské republice, podplukovnice a jejich území to mě doslova irituje, tak nesympatická ženská... Fuj... Takže to pro mě nebylo tak záživné. Ale neco mi říká, ze to bude ješte masakr. Z twd world beyond se stane vynikající seriál, který klidně mohl pokračovat, a který má přehnaně nízký hodnocení, jen proto, že vsichni namlsaní z twd seriálu čekali zázraky. Přitom propracovanost světa je zde mnohem lepší a reálnější než v obou twdeckach dohromady. Trošku paradox ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

  • Během jízdy autem hraje píseň „Trouble No More“ od The Allman Brothers Band. (Duoscop)

Reklama

Reklama