Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina najatých žoldáků vnikne do střežené výzkumné laboratoře zabývající se pokusy na zvířatech a ukradne psa, do kterého je instalován počítačový systém umožňující spojení mezi zvířetem a člověkem. Detektiv vyšetřující loupež nachází doktorku, jež jako jediná přežila útok žoldnéřů. Se zabijáky v zádech se dostanou na stopu odcizeného subjektu, ale při útoku žoldnéřů je detektivovi omylem implantován mikročip umožňující mu komunikovat se psem. Pes se stává detektivovým parťákem a vydávají se spolu osvobodit zajatou doktorku a zničit zločince. (ČSFD)

(více)

Recenze (4)

majo25 

všechny recenze uživatele

Akčné televízne béčko, ktoré sa hrá na niečo viac, ako v skutočnosti je. Príbeh je jednoduchučký a zápletka s inteligentným hovoriacim psom je o chlp lepšia ako trápnom Komisárovi Rexovi. Herci sú celkom sympatickí a spracovanie nevyzerá televízne, ale dopláca naň hlavne akcia a pokusy o vtipné hlášky. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela pohodový béčko který ale zapadlo díky tomu že má moc konkurencí a přeci jen to není zas moc velkej zázrak. Jistě tenhle vlčák je sympaťák a hraje daleko lépe než herci. Ale proč se proboha objevil až v polovině filmu? Takhle ten potenciál neuvěřitelně zabily. Proč? Ale každopádně celý film působil hodně levně ale dobře se na něj koukalo. Ale víckrát už ne. ()

Reklama

liborzel 

všechny recenze uživatele

Mě se ten film docela líbil.Takový nenáročný,oddychový snímek.Mám ale ten samý problém jako Campbell-proč se ten bezesporu nádherný hafan objevil ve filmu tak pozdě.Do té doby to bylo tak trochu o ničem.Ale ten hafan tomu dodal šťávu.Na rozdíl od jiných filmů,kde mají zvířata nepřirozené vlastnosti mi to tady nevadilo,protože to tu bylo aspoň vysvětleno,jak k nim přišel.V jiných filmech je to prostě "normální",když pes hraje basket,fotbal,nebo hraje na banjo.Tady psí herec naprosto předčil své lidské kolegy-i když doktorka byla velice půvabná-ale to bylo vše. ()

Imyourmather 

všechny recenze uživatele

Dalo se na to dívat, ten pesan prystě byl sympaťák, akorát první půli by chtělo zkrátit tak na čtvrt hodiny a škoda že to vypadalo tak lacině. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama