Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z dílny autorů filmů Vřískot a Hellraiser pochází i poslední pokračování série Mimic 3: Sentinel. Když se obyvatelé bytového komplexu začnou ztrácet, zdráhá se Marvin uvěřit nemyslitelnému: mutant obrovského masožravého hmyzu, který už jednou trýznil společnost, je zpět a připraven znovu zahájit její likvidaci! Ačkoliv je Marvin uzavřen ve svém pokoji kvůli silnému astmatu, musí sebrat všechny síly, aby zneškodnil tuto hrůznou kreaturu dříve, než skončí jako její příští oběť! Tento thriller, plný akčních scén a neuvěřitelných speciálních efektů, je povinný pro všechny fanoušky maximální hrůzy! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (53)

nevermore odpad!

všechny recenze uživatele

Na obalu DVD si přečtete: "teror". Nejde o klamavou reklamu, dokoukat tento film je opravdu teror. Film bez jakékoliv špetky napětí a bez atmosféry. Chování rodiče, policisty, hlavní postavy (dosaď kohokoliv) je tak neskutečné a nepřesvědčivé, že Vás to akorát tak nase*e. Největší problém bude v tom, že fim negraduje. Děj se posouvá pomalu a tak nenásilně, že je Vám srdečně jedno, co se bude dít v další minutě nebo v další půlhodině. V upoutávce se dovíte, že jde o nejděsivější díl této serie. Sice jsem první dva díly neviděl, ale kdyby to pravda byla, .... ne to asi opravdu není Odpad! jako trám ()

petero 

všechny recenze uživatele

Po vynikajúcej jednotke, je tu o dosť skromnejšie pokračovanie, kde polovica filmu pozostáva zo sledovania okolia pred domom postihnutým chalanom, ktorý je posledný z detí nakazenými švábmi, kde začne vičíňať nejaký tajomný zabiják. A tak sa jeho sestrička a kamarátka vidávajú preskúmať, akú s tým má spojitosť záhadný smetiar, ktorý býva naproti. Škoda že som ešte nevidel dvojku, ale celkom sa mi táto séria pozdáva, taký väčší hmyz, ktorý vďaka mutácii preberie vzhľad svojho najväčšieho nepriateľa – človeka. ()

Reklama

agassi68 

všechny recenze uživatele

Tak som si predplatil FB HD a tešil som sa na záver akože trilógie. Jednička bola na tú dobu veľmi dobrá a teraz som čakal niečo podobné. No po vyše polhodine, keď týpek stále len pozeral cez fotoobjektív do okien naproti a komentoval to nejakej kamoške som rezignoval. A podľa zvyšných hodnotení niet čo ľutovať.. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotku zbožňujem. Dvojku som vynechal... Ale toto je tragédia. Triky trápne a to väčšinou ide o tiene... Zaujímavé postavy, ale dlho sa tam nič nedeje. Mordy sú síce nekmpromisné, ale príliš lacné a hlavne vo finále je to príliš hlúpe. Henriksen je stále sympaťák, ale to príšernú réžiu zahrňujúcu brutal stmievačky nevynahradí... ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Bylo jasné, že první díl překonán nebude a tak se autoři pokusili o jiný styl točení. Skoro po celou stopáž filmu se nic neděje a broučči vidět vůbec nejsou. Až ke konci začne nějaká ta řež a krev, ale i tak nic moc. Není to podle mého lepší jak druhý díl a ani horší. Je to tak na stejné úrovni kvality a pár míst k zahození určitě nebylo, ale to nezachrání celý film. 30% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama