Reklama

Reklama

Proč ženy zabíjí

(seriál)
  • USA Why Women Kill
USA, (2019–2021), 16 h 31 min (Minutáž: 43–56 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Lucy Liu, Ginnifer Goodwin, Kirby Howell-Baptiste, Alicia Coppola, Philip Anthony-Rodriguez, Bobby Nish, David Banks, Alexandra Daddario, Robert Craighead (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

V tomto temném komediálním dramatu vystupují tři ženy z různých dekád, které žijí ve stejném době a zažívají manželské neshody. Žena v domácnosti v 60. letech, dáma v 80. letech a právnička v roce 2019. (SkyShowtime)

Recenze (31)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Marc Cherry stojí za Zoufalými manželkami. Takže pokud máte rádi černý humor, nejdnoznačné postavy a líbivé prostředí jednoho velkého domu s vizuálem 60. a 80. let a současnosti, nemůžete sáhnout vedle. Proč ženy zabíjejí je totiž taková hodně ostrá rozprava o manželství, kde rozhodně není vše tak, jak se zdá. Za sebe musím říct, že se mi nejvíc líbila linka s Lucy Liu a Jackem Davenportem, kteří byli prostě kouzelní. Ale nutno uznat, že Ginnifer Goodwing utáhla celou svoji linku prakticky sama. A vzhledem k tomu, že až do konce není jasné, kdo vraždí a kdo je mrtvola, stojí za to si počkat do konce i přes občasnou pomalejší epizodu. Závěrečné tango je totiž jedno z nejpovedenějších finále za poslední roky. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

1. série: Jeden dům, tři příběhy, tři rozdílné časové linie, tři zajímavé sondy do partnerského soužití. Nechybí dramatické i komediální momenty. Každý si najde oblíbenější linii, každá nabízí trochu něco jiného, přitom je to v mnohém velmi podobné. Solidní seriál, který se dá zkouknout velmi rychle. 75% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá sezóna napriek zvráteným netflixovským hodnotám špička. Humorom, zvratmi, celkovo príbehom, všetko mi sadlo, len ten samotný záver až tak nie. Druh séria je krok do úplného lajna. Pekné herečky dali preč a namiesto nich na castingu (alebo skôr zabíjačke?) hľadali čím šerednejšiu a tlustejšiu matrónu, normálne že estetické peklo. Nemohol som sa dívať, nie to ešte počúvať tú prasačiu farmu, kde aj hlavný chlap má parametre slovenského hlavného hygienika. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Rozhodne jeden z nejlepších seriálů, které jsem za poslední dobu viděla. Nalákala mě hlavně Ginifer Goodwin a samotné téma. Překvapilo mě, že je to sice komedie, ale poměrně temná, a hrozně mě to bavilo. Nejslabší linka byla rozhodně ta ze současnosti, obě linky z minulosti byly stejně napínavé. Musím říct, že jsem byla opravdu napnutá až do poslední chvíle, kdo vlastně koho zabije a jak. Jsem zvědavá, jak bude vypadat druhá řada. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Ooooh :) to prolínání tří linií bylo skvělý! :) A udělané tak, že v každém dílu byly všechny tři a né že jste třeba museli čekat na další díl, aby tam byla další...Bavilo mě to od začátku do konce a všechny období byly super! Jack Davenport mi neskuteně připomíná Sama Rockwella a dlouho jsem si myslela, že je to snad jeho bratr či tak..byl skvělý. Liu mi přijde, že se pro mě nějak vrátila na výslunní a zaslouženě. Těším se na další sérii! :) ()

Galerie (181)

Související novinky

Pokračování Shazama našlo záporačku

Pokračování Shazama našlo záporačku

13.04.2021

Herečka Lucy Liu (Kill Bill, Kung Fu Panda) hlásí návrat do první ligy, objeví se totiž jako záporačka v pokračování komiksového blockbusteru Shazam! Fury of the Gods od studia Warner Bros. Liu… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama