Reklama

Reklama

3 nindžové v zábavním parku

  • Česko Tři nindžové v zábavním parku (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladí nindžové - Rocky, Colt a Tum Tum - trénovali o prázdninách své umění u dědy Moriho. Dva starší bratři se ale místo o dobrodružství začali zajímat o krásná děvčata, a tak ani nepostřehli, že místnímu zábavnímu parku hrozí nebezpečí. Zpočátku to vypadalo, že se proti nindžům spikl snad celý svět. Naštěstí ale stačili na poslední chvíli spojit své síly dohromady a připravit se na těžký boj se záhadnou a tajemnou silou, která chtěla nad parkem převzít kontrolu. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (100)

qwxyz odpad!

všechny recenze uživatele

A vida. Popelnice už čeká, zrovna dnes nám ji popeláři vyvezli(jaká to štastná náhoda). Žijeme ovšem v demokratickém státě a proto má každý právo na soudní proces. Soudce tedy předvolává Hulka Hogana(jako zástupce borců podílejících se na zločinu jménem 3 NINJAS:high moon at mega mountain). Žalobcem jsem já: Můžete mi vysvětlit, proč se chováte jako filmový dobytek? HH mlčí nebo spíše dodá že jsem nevkusný tajtrdlík, který neví, co obnáší superfilm.Žádá porotu, aby jej osvobodila, jenže....soudcem jsem také já, porotou téže, HEHE. A tak Vás mílý sire Hogane odsuzuji k 30 letům nucených studií na uměleckých školách, abych Vám mohl dát(samozřejmě za 30 let po studiích a natočení dalšího hoganovského bijáku) alespoň 10%. To je ale vzdálená budoucnost. Nyní je to tak za 5%. ()

Frosty_CZ odpad!

všechny recenze uživatele

Rád bych dal tomuto veledílu, kterému nesahá Cameronův Avatar ani po kotníky, 5 hvězd, ale to bych opravdu musel být zdrogovaný héliem, neboť za střízliva mi po 5ti minutách mozek hlásil error 404. Jinými slovy pokud máte partu kamárádů, plazmovku a velké množství návykových látek či chipsů, můžete se u toho bavit. Já se ale nebavil. Varování ministerstva zdravotnictví: Sledování této megasračky způsobuje náhlý infarkt a dýchací potíže, vypadnutí očí z důlků, smrt. ()

Reklama

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně bych na to nekoukal, ale zdejší komentáře mě zaujaly. Tento film je ukázkou klasického laciného dětského filmu, který se dětem bude líbit (možná) a rodiče u něj budou trpět. Já jsem se teda bavil, protože jsem se musel pořád od srdce smát té hromadě trapností. Jenže to nebylo úmyslem tohoto filmu, takže odpad. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Nechápu hodnocení mnohých z vás.toto je opravdu povedená akční podívaná, sice pro děti, ale neurazí ani dospělého. Noví herci ukazali, že umí ninja umění jako jejich předchůdci a musím říct, že pokud neměli dubleri, tak jim to šlo na výbornou.Za ninja umění, za výkony hl.hrdinů a za Hulka Hogana dávám 4* ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Omluvte vulgaritu, ale jinak to nejde. Větší debilitu totiž neznám. Ten film je totiž mé guilty pleasure a náhražka drog i alkoholu. Takže když se chci legálně a bez následku na zdraví sjet (i když, kdo ví, jaký to na mě má následky), pustím si tento film a jsem úplně v prdeli. Vypatlaný scénář, debilní herci a vlastně úplně všechno v tomhle filmu. Ještě najít nějaký film pro formu masochismu a mám kompletní sbírku pro všechny situace. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Michael J. O' Laskey II (Colt) je držiteľom čierneho pásu v Taekwonde. (m.a.t.o.)
  • Jediný film série, v ktorom stvárnila zápornú postavu žena. (m.a.t.o.)
  • Max Elliott Slade si mal úlohu Colta zopakovať aj v tomto filme, no rozhodol sa radšej dokončiť štúdium, ktoré kvôli početným filmovačkám musel prerušiť. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama