Reklama

Reklama

3 nindžové v zábavním parku

  • Česko Tři nindžové v zábavním parku (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladí nindžové - Rocky, Colt a Tum Tum - trénovali o prázdninách své umění u dědy Moriho. Dva starší bratři se ale místo o dobrodružství začali zajímat o krásná děvčata, a tak ani nepostřehli, že místnímu zábavnímu parku hrozí nebezpečí. Zpočátku to vypadalo, že se proti nindžům spikl snad celý svět. Naštěstí ale stačili na poslední chvíli spojit své síly dohromady a připravit se na těžký boj se záhadnou a tajemnou silou, která chtěla nad parkem převzít kontrolu. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (100)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Nejde o to, že by ten film byl skutečně tak špatný, myslím, že jsem už viděl i o dost horší. Spíš jde o to, co představuje - odpornou devadesátkovou šou (natočenou ale až v roce '98! pouhý rok před dejme tomu Matrixem!) s dětmi v hlavních rolích, které ovládají bojové umění ninjů, trénuje je asijský dědeček, jejich stejně stará sousedka umí ovládat počítače, padouši drží jako rukojmí návštěvníky zábavního parku a navíc je to už třetí pokračování v řadě. No komu se z tohohle výčtu kvalit nezvedne žaludek? Prostě je to trapný podprůměr, pro děti okolo 6 let. Takovýhle filmů vznikaly desítky, ale tenhle se hlavně díky účasti Hulka Hogana dostal do širšího povědomí a tím si vysloužil místních 9%. Odpad tomu dávat nebudu, ale o moc lepší to taky neni:) ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně bych na to nekoukal, ale zdejší komentáře mě zaujaly. Tento film je ukázkou klasického laciného dětského filmu, který se dětem bude líbit (možná) a rodiče u něj budou trpět. Já jsem se teda bavil, protože jsem se musel pořád od srdce smát té hromadě trapností. Jenže to nebylo úmyslem tohoto filmu, takže odpad. ()

Reklama

Jiří K. odpad!

všechny recenze uživatele

...6-ti letý klučina, který dává do těla dvěstěkilovýmu pořízkovi, a kterého dokonce dokáže skolit, ...prsatá štíhlá blondýna vrazila panu Hoganovi pěstí a ten upadl do bezvědomí ...... a takové "perly" tam jsou celý film. Ne, na pět hvězdiček to skutečně není... Nedoporučuji ani jako studijní materiál pro idiocii ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Je to síce strašná konina, ale keď máte šesť rokov a túžite byť hrdinom a niečo dokázať, tak by ste to s tými malými šprtmi hneď menili. Hulk Hogan nestál za veľa ani ako wrestler (v tomto ho The Rock jasne poráža, i na plátne), a ako herec to je ešte horšie. Hoci, v The Expendables by som si ho vedel veľmi dobre predstaviť. ()

Triple H odpad!

všechny recenze uživatele

Dovolím si zacitovať jedného fanúšika z koncertu Metallicy - "Jo, ty vole. Todleto je pecka!". Toto nemá chybu. Prečítajte si názov filmu EŠTE RAZ! TRAJA NINDŽOVIA V ZÁBAVNOM PARKU! To hovorí za všetko. Hulk Hogan v plnej paráde ukazuje nedostatok svojej súdnosti. Predstavte si ako dostal na stôl scenár s názvom TRAJA NINDŽOVIA V ZÁBAVNOM PARKU. Namiesto, aby ho hodil do koša, starý Hulk spozornel a povedal si - "To je ončo! To je film!" Ja normálne nenachádzam slov. Odpad iste, ale treba to vidieť. TRAJA NINDŽOVIA V ZÁBAVNOM PARKU!!!!!! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Jediný film série, v ktorom stvárnila zápornú postavu žena. (m.a.t.o.)
  • Michael J. O' Laskey II (Colt) je držiteľom čierneho pásu v Taekwonde. (m.a.t.o.)
  • Keď Rocky (Mathew Botuchis) preskočí plot, aby zachránil brata TumTuma (James Paul Roeske), zakričí "Give me a five!" bez toho, aby pohol perami. (vander19)

Reklama

Reklama