Reklama

Reklama

Naši kluci

(seriál)
  • USA Our Boys
všechny plakáty
Trailer

Epizody(10)

Obsahy(1)

V létě roku 2014 jsou tři židovští mladíci uneseni a zavražděni ozbrojenci Hamásu. Izrael je šokován, otřesen a rozlícen. O dva dny později je nalezeno upálené tělo palestinského teenagera z východního Jeruzaléma v lese na západním okraji města. Simon, agent izraelské bezpečnostní služby Šin Bet, se v následujících dnech pustí do vyšetřování případu, zatímco rodiče zabitého chlapce podstupují dlouhou a strastiplnou cestu za dosažením spravedlnosti a útěchy. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele yvona k tomuto seriálu (2)

Slib mlčení (2019) (E06) 

Ty marné rozhovory, pokud se to tak dá nazvat,  s tím přitroublým židem, mě uvádějí k šílenství a nejradši bych  to vždycky přeskočila. Jenže mě ještě pořád drží naděje, že z něj vypadne aspoň jedna kloudná smysluplná věta. Zatím se tak nestalo. ()

Obžalovaní 2 a 3 (2019) (E08) 

Připojuji se k zde uvedeným komentářům. A děkuji za ně neb jsem v posledních epizodách nabyla dojmu, že trpím Alzheimerem. Je to děravý a nepřehledný. Ke všemu se mnou cloumají emoce a toho autistu nesnáším od začátku. A co se týče izraelsko-palestinského konfliktu, vidím rudě už dlouhodobě. Nemohu to rozvádět s ohledem na současnou cenzuru a politiku. ()

Reklama

Reklama