Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Jim Parker (Brayn Genesse) při zatčení šéfa kubánského gangu na Floridě zjistí, že tento zločinec vyměnil zásilku kokainu za přísně tajný mikročip. Záhy vyjde najevo, že objevené čipy pocházejí z armádních zdrojů, kde se v přísné tajnosti využívají k ovládání lidského chování. Zanedlouho se Jim dozví, že zajištěný kubánský zločinec Pablo Arnaz (Frantz Dobrowky) má být vyměněn za amerického zajatce Mika Garciu (Gavin Hood), jeho blízkého přítele. Tuto výměnu má na kubánském území zprostředkovat generál Raul Arnaz (Anthony Fridjhon), Pablův strýc. Krutý generál dlouho čekal na tuto chvíli, aby se mohl pomstít Američanům. A ďábelský plán se mu začíná dařit. (Warlockee)

(více)

Recenze (3)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Musel jsem přehodnotit. Mark Roper je sice režisérská láma a Bryan Genesse herecký dřevo, ale jeho bojový schopnosti budili respekt. Škoda, že se po stránce soubojů pořádně předvedl jenom v pár filmech. Joe Lara si jede jako tradičně záporáka. Příběh je správně jebnutej akce přestřelená, ale furt někdo po někom střílí, něco vybuchuje, občas i nějaká ta bitka, zkrátka taková tradiční nu image záležitost let devadesátých. Původně jsem dal 2*, ale Bryan je můj oblíbenec a packal Roper se tu výjimečně vytáhnul i vzhledem k jeho jiné (ne) tvorbě, takže nakonec zaokrouhluji na 3* proč ne.50% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednu hviezdicku davam za vybuchy, druhu za vybuchy a tretiu za vybuchy. V tom filme je viac vybuchov ako v hocijakom ackovom velkofilme. Ale aj okrem vybuchov je tu dost rôznorodej a kvalitne natocenej akcie. Nahanacky, prestrelky, bitky. A vo vsetkych exceluje hlavny hrdina Bryan Genesse, ktory tu ma aj skvele hlasky. Zapletka je klasicka beckova volovina, ale vdaka obrovskej porcie kvalitnej akcie film rychlo odsypa a ani na chvilu nenudi. 7/10. ()

Reklama

Reklama