Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Tým Delta Force zničí skladiště ukrývající kokain za miliardu dolarů, vzteklý šéf mocného drogového kartelu Umberto Salvatore si hluboko v srdci Kolumbie řekne, že už má plné zuby amerických agentů, kteří hledají a ničí jeho tajné drogové úkryty a rozhodne se vrátit úder. Najme zrádného hackera Thanea, aby realizoval jeho plán, který spočívá v únosu atomové ponorky USS Roosevelt, naplnění jejich konvenčních hlavic nebezpečnou formou Yperitu a jejich namířením na velká americká města. Plán se zdaří a Salvatore předloží americké vládě své podmínky, za kterých je ochoten rakety nepoužít. Tou hlavní je zničení pro něj velmi nepříjemné družice SSIX, která slouží ke sledování jeho nezákonných akcí. Elitní komando Delta Force spojí síly se stvořitelkou satelitu, Arianou Decker, aby tajně pronikli na palubu ponorky a společně ji opět ovládli a zabránili tak případnému ohrožení měst, zejména New Yorku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

goodridge 

všechny recenze uživatele

Zo serie Operace Delta Force sa mi tento diel pacil najviac. Ale je to uboha slatanina odohravajuca sa v umelych kulisach. Lacne, sproste, ubohe. Ked uz naozaj nic nieje v televizi o polnoci ked clovek nevie spat. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý příběh, ale horší, až moc béčkovité akční scény a často je nuda. Herci celkem solidní. Konec hloupějíš. Trošku rozporuplný film, škoda. Slabší průměr za mě. Hodnotím na 46% = ** ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Genialni sjetej hacker utoci! a s nim i zetkarsky nevelmistr Mark roper nebyt jakz takz sympatickych hrdinu je to vylozene na odpad ale to vsechno co prislo pod nazvem operace delta force ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama