Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

lift666

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděl jen pár prvních dílů,co dávají na Primě (dnes je 15.8.06),ale viděl jsem novější série na Markíze a hodně jsem o tomhle seroši četl.Mně se to líbí.To,co tu píšou ostatní,o té přehnané morálce a tak,je pravda,ale zase berte,že to bylo před deseti lety a ty děti jsou vychovávany pastorem,knězem.A postupně se ta morálka vytrácí.Nastupuje totiž alkohol (i když konkrétně u něho to taky přehnali).Prostě je to skvělej seriál...mírně přehnanej,ale radost se na něj podívat.Kéž bych ho měl celej staženej a mohl se na to rychle podívat,než bude září ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jako start dětských teen hvězdiček - David Gallagher, Jess Biel, Ashlee Simpson, Leighton Meester, Haylie Duff.....dobré.. Ale jako nějáká dějová lahůdka je to docela prázdné. Velká reklama na náboženství a na to jak jsou věřící lidé šťastní a soudružní, jak si pomáhají navzájem, jak krásně pějí v chorálech a jaké dělají dobročinné akce... Nezlobte se na mě ale v tomhle jsou Američani uplně pošahaní..ať si každý věří čemu chce třeba i tomu že nastane konec světa v tomto roce ale proč proboha o tom točí seriály??Zajímalo by mě procentuelní rozdělení věřících v USA, protože pořád slyším ty jejich ovečkovská hesla typu IN GOD WE TRUST(viz. jednodolarovka)..všechno je to jenom blbá maska jedné velmoce, která by nejraději měla celou planetu pro sebe. ()

Reklama

Pussycat18 

všechny recenze uživatele

Ale jo, jako zvuková clona dobrý. Jen mě fascinuje, že v příběhu křesťanské rodiny najdeme víc sexu, drog, nevraživosti a zloby než v životě průměrnýho feťáka...to je docela k zamyšlení. Seriál mi spíše než agitka víry připadá jako ironie na ni. Jedinou zábavou pubertálních dívek jsou kluci (kdy oznámení "jdeme ven" následuje otázka "kam" a odpověď "za klukama"), jedinou životní myšlenkou bratrů je jak si zašukat a jediným problémem rodičů je odkecat dlouhý kázání a uklohnit dobrej oběd. O tý malý se nezmiňuju, vypadá to, že z ní roste ta nejempatičtější děvka ve městě :-) ()

Wooke 

všechny recenze uživatele

Aj keď dosť oničom príbehy...trápne scény...pubertálne výlevy malých detí a dokonalosť rodičov je niečo, čo dokáže unudiť rýchlo, ako malý som v siedmom nebi hľadel dosť často. Neviem, bolo to fajn pozorovať skvelú rodinku,ktorej problémy boli postrádateľné...teraz si však uvedomujem, že také problémy snáď ani nie sú reálne. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu na nejgeniálnější epizodu z celého seriálu. Nejstaršímu synovi vypadne doma z bundy brčko, který dostal od kamarádů, ale protože to je kluk svatá, tak by ho stejně nezhulil. Jenže vykládejte si to pastorovi. Maminka má však se synem podezřelý soucit, načež z ní vypadne, že jednou v sedmnácti tuto fuj fuj nezákonnou cestu do pekel také vyzkoušela. A co se nestane? Pastor ženu zavrhne a chce se rozvádět! Nakonec si ale uvědomí, že to asi nebude dobrý řešení situace, když už se jim v jejich domečku pro barbíny s bílým plotem a labradorem poflakují dva tucty fakančat. No neposrali byste se z toho? Ale jako kulisa k vyléčení angíny to bylo príma. ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Beverley Mitchell (Lucy Camden) dostala rolu v seriály až na druhý pokus. (rador)
  • Stephen Collins (Eric Camden) a Beverley Mitchell (Lucy Camden) sú jediní, ktorí sa objavili vo všetkých 243 epizódach. (rador)
  • V seriály je Lucy (Beverley Mitchell) staršia ako jej sestra Mary (Jessica Biel), v skutočnosti je ale herečka stvárňujúca Lucy staršia. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama