Reklama

Reklama

Cyborg

  • Česko Kyborg (více)
Trailer

Amerikou 21. století zmítají sociální nepokoje. Zuří smrtící epidemie a život se pro obyvatele stává děsivou a krutou noční můrou. Jen Pearl Prophet (Dayle Haddon) - kráska, která je napůl člověk a napůl robot - zná způsob, jak proti nákaze vyvinout účinnou vakcínu. Ale během její zoufalé cesty pro látky potřebné k výrobě léku je Pearl zajata kanibalským gangem Pirátů, který si chce protilátku nechat pro sebe a ovládnout s její svět! Jen schopnosti statečného bojovníka s mečem Gibsona Rickenbackera (Van Damme) mohou zachránit ji i zbytky civilizace! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Můj první pokus podívat se s dospělým mozkem na Van Dammův film nedopadl nejlíp. Kyborg není Jean Claude, jak by se mohlo zdát, ale žena která má úkol dopravit lék na smrtící epidemii z New Yorku do Atlanty. Brání jí v tom ale parta nabouchaných debílků, v čele se svým namachrovaným bossem. To je celá zápletka, s tím že se do toho přimotá Van Damme, jako muž co se jde pomstít tomu hlavnímu záporákovi. Za co, toho jsme svědky formou flashbacků během putování. Dobový akční film už je dneska směšný, což nemusí být na škodu když má jinak co do sebe. Tohle je ale průměr - Van Damme skoro nemluví protože neumí anglicky, některý pasáže jsou omylem trapný, hlavní záporák vypadá až do finální bitky nezajímavě (pak se z něj ale vyklube celkem démonický týpek), často zmizí veškerá logika, no a souboje taky mohly být lepší. Van Damme sice kope o sto šest, ale taky pak máte dojem, že to bylo všechno co předvedl. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Vidět tohle ultra béčko v dnešní době je skoro k nezaplacení... Skvělé guilty pleasure s nečekaně hustou atmosférou, spoustou akce a absolutně výborným béčkovým záporákem. :) Krásných a naprosto spokojených 50 %, ale vidět to bez původního (geniálně špatného) českého dabingu, ve kterém figuruje jen pět dabérů (tři muži, dvě ženy), je to tak o 10 - 20 % míň... ;-) ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Z jakéhosi zvláštního důvodu ten film mám celkem rád. Asi ta vize post-apokalyptické budoucnosti, nebo Van Damme - mlátička - v nejlepších letech kariéry... možná i větší než malé množství násilí které filmu dodává na naturalismu tak akorát (nikdo snad nečeká že když to jde se světem z kopce se budou mít všichni rádi...). Souboje také celkem časté (a zajímavě točené). To jestli je tam nějaký děj nevím (kecám... jasně že vím ale není důležitý ;)), podstatné je že se sem tam mezi sebou někdo porve a vypadá to dobře. Co se jen celkem (imo) nepovedlo byl ten závěrečný souboj a uječený záporák s rybím pohledem. Jinak čistý standard (kdybych se tolik nestyděl dám i čtvrtou hvězdu ;)) ()

ImNotThere 

všechny recenze uživatele

Prototyp béčka, o které jsem náhodou zavadila, když jsem nešťastně zakopla o ovladač. Lituji toho, ale přepnout se nedalo. Ta trapnost na mě měla hypnotizující dopad. Ráda bych si jen tak pro legraci přečetla scénář, pokud někdo nějaký sesmolil. Těžko se to pozná, když za něco málo přes hodinu sledování slyšíte něco jako: 'Aaaaaaaaaaaa! Pohyb! Aaaaaaaaaaa! Sejměte ho!' ..... **motherfucker** ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Parádní béčko všech béček, tak jak má být s haldou mrtvol, který má na svědomí převážně Jean Claude Van Damme a jeho kudla. S ní mu to fakt jde a podřezává ty špinavý kriply v pravidelných krátkých intervalech. Co se týká scénáře, tak ten tady teda moc velkou roli nehraje, ale ani to moc nevadí, tady jde hlavně o co největší počet mrtvol a to se díky Van Dammovi daří splňovat po většinu doby dokonale. Poved se i záporák, sice by nemusel tak neustále řvát, ale krutej je teda libově s těma ďáblesky modrýma očima a závěrečnej duel mezi nim a Van Dammem je skvělej. Jedinný co bych na tomhle filmu rapidně vylepšil je hudba, ta je fakt bídná, ale jinak sem se dokonale bavil a trošku mi to připomělo starýho dobrýho Conana, ale v postapokalyptickým sci-fi kabátu ()

Galerie (32)

Zajímavosti (17)

  • Zbraň, kterou pužívá Gibson Rickenbacker (Jean-Claude Van Damme), je ve skutečnosti paintballová pistole Tipman SMG-60. (Chatterer)
  • Hned v úvodu, kdy je zabit ochránce Kyborga, mu krev po puse stéká až k uchu, následně jen ke kraji úst a nakonec má krvavý flek přes tvář. (nedvva)
  • Jean-Claude Van Damme (Gibson Rickenbacker) bol počas natáčania filmu zažalovaný za úmyselné vypichnutie oka komparzistu pri súboji s mečom. (Raccoon.city)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama