Reklama

Reklama

Před šesti lety zasáhl úslužného pošťáka Roberta Kennera v jiholondýnském Peckhamu meteorit, který ho obdařil superschopnostmi. Dnes je z Boba přepracovaný a nedoceněný "státní úředník", který pracuje pro britskou vládu. Většinu bdělého času tráví zachraňováním lidí a vyplňováním formulářů. Na nic jiného mu nezbývá čas. A na lásku už vůbec ne. Dnes má ale den volna. A nejlepší na tom je, že má rande se ženou, kterou kdysi potkal v knihovně. A tak se teď musí snažit předstírat, že to není ten nejnapínavější den v jeho životě. Zdá se totiž, že to lidi spíš odrazuje. (Cinemax)

(více)

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Až na to, že je tam superhrdina, je to nakonec jenom opravdu jen obyčejná romance a nic jiného, což je škoda. Sem tam jsou schopnosti využity k nějakému vtipnému momentu, ale popravdě je jich až překvapivě málo. Musím říct, že z tohoto filmu jsem byl docela zklamaný, protože sliboval víc, než nadělil. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Tento príbeh superhrdinu, ktorý je síce silný fyzicky, no slaboch úplne vo všetkom ostatnom ma nielen nebavil, ale dokonca až iritoval. Nápad, že by sa superhrdinom mohol stať hocijaký lúzer nie je zlý, ale v tomto prípade to poriadne prepískli. Zmena jeho charakteru z nechápavého tupého a zbabelého polo-autistu na samostatného rebela na konci bola predvídateľná, ale až príliš okato umelá a nasilu. Správanie ostatných postáv (britská riaditeľka, US senátor, moderátori...) bolo tiež neprirodzené a ak malo byt vtipné, tak som ten vtip asi nepochopil. Nakoniec aj romantická rovina nebola nič moc, pretože tie city nepôsobili prirodzene. Keďže film staval hlavne na absurditách, nemám už čo iné pochváliť. Nuž ja som veľmi nespokojný. 39% - 2* ()

Reklama

Richi007 

všechny recenze uživatele

Není to žádný veledílo, ale vlastně je to něco, co vám dá lehčí úsměv na rty a v náloži poslední doby, kdy nám filmová studia servírují neustále jednoho hrdinu za druhým (samozřejmě to žeru), tak tohle je oddechovka, která spíše ukazuje, jak může být takový normální život člověka, který se stal hrdinou nechtěně. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nejbritštější film o nejobyčejnějším superhrdinovi všech dob. SuperBob je neskutečně příjemné překvapení, z kterého země původu jenom dýchá. Ale nenechte se zmást zdejší kolonkou "akční". Je to překvapivě civilní romantická komedie zahalená do mockumentary hávu. Až překvapivě krátká stopáž navíc zaručuje, že člověk se ani nestihne začít nudit. Za mě tedy velká spokojenost. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To, že anglickej humor málokdy zklame, je fakt, který je bohužel občasným pravidlem. SuperBob se totiž na první pohled tváří hrozně vtipně a ironicky, co se týče super hrdinů. Vlastně na první pohled obdobně jako takřka geniální novozélandská parodie na upíry – Co děláme v temnotách. Jenže po chvíli sledování zjistíte, že se nejenom nesmějete, ale ještě Vám ta celá love story kolem přijde neuvěřitelně trapná. Škoda. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama