Reklama

Reklama

Mixed Nuts

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 1922

Obsahy(1)

Ekonomická krize po krachu newyorské burzy. Vláda představuje program na podporu rekvalifikace pro nezaměstnané. Co však se všemi těmi bývalými tanečnicemi a herečkami, které kromě vystupování na jevišti pro život nic pořádného neumí? Je tu Twitchettská škola pro dívky, která je má naučit sebeobranu či základy entomologie a také zdokonalit jejich estetické cítění. Místní kantoři jsou však jenom figurky, které rozjetým dívkám zábavu rozhodně nepokazí! (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

The Lost Films of Stan Laurel and Oliver Hardy: The Complete Collection – Volume Seven (1927-1934). Série vtipů pospojovaná Halem Rouchem do jednoho kraťasu. Stan se tu mihne v tak maličké roli, že ho dost možná ani nepostřehnete. Byl to ten šofér nebo ne? ()

Janyr 

všechny recenze uživatele

Stan padající ze schodů, ze štaflí, demolující telefonní budku, zamotávající se do vlastního (směšného) oblečení..atd. Režisér James Parrott nám zde předložil portrét smolařského vola, kterému v nejlepším případě spadne na barák letadlo a na vánoce vypadne z okna. Pravda je, že některé scény, ve snaze říci toho co nejméně, chvílemi poněkud ztrácejí na gegovitosti. Naopak více vtipu bylo vloženo do částí, kde je Stan sám – zde toho prostoru má až příliš, čehož výsledkem je, že sám se sebou nemůže vystačit, takže naň stále něco padá, nebo on padá někam. Přes těch pár přiblblejších ploch lze lehce přeskotačit. ()

Reklama

Reklama