Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (467)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hodnocení Párty Hárd jsem si nechával projít přes noc hlavou jestli se něco nezmění a nezměnilo. Za mě jednoznačně zklamání. Znám Řezníkovu hudební tvorbu a viděl jsem i všechny jeho filmy tudíž jsem čekal že se u filmu pochčím smíchy a film na mě bude chrlit jednu nechutnost za druhou a vše bude vyšperkováno výživnejma hláškama. Pro normální lidi to asi bude HARD, ale já nejsem normální( na druhou stranu kdo normální by se na to koukal ). Na můj vkus se tady M. Pohl držel hodně při zemi. Najde se tu sice pár povedenejch scén, pár zajímavejch postav a dokonce se najde i pár povedenejch hlášek, ale přesto tahle párty nedosahuje kvalit jeho starších kousků. Nemůžu si pomoct, ale já jsem prostě čekal větší jízdu. Buď M. Pohl vyměkl ( což si nemyslím ) nebo já jsem čím dál větší hovado a ukojit moje zvrácený touhy je čím dál těžší. Nebo se mi tímhle kouskem prostě netrefil do noty. A evidentně nejsem sám. Protože od včerejška spadlo hodnocení o 5 %. Víc lidí, víc názorů. Doufám ,že jeho další film mě přesvědčí, že šlo nejspíš o špatnou konstelaci hvězd a vše nevyšlo tak jak mělo. PS: Tady asi někdo rád Mandragoru. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Totálny úlet, a pokiaľ ste prežili strednú školu v aspoň trošku podobnom mindsete a niektoré scény vám prídu spomienkovo povedomé, tak vám to nepríde až tak šialené a nechutné, ako sa tu vykresľuje. Ja som sa bavil, aj keď je to amatérske, zvrhlé, ujeté, ale má to gule a hlavne pobaví. A za ten krátky čas ani vlastne nestihne nudiť. 65%. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Marty Pohl přinesl svěží větry do žánru české komedie, potažmo rovnou na celé pole české kinematografie. Jeho Párty Hárd rozhodně vítězí nad všemožnými narychlo sesmolenými a zoufale umělými filmy v našich kinech posledních let, a to už z principu tím, že má zkrátka srdíčko, autorský podpis a celou řadu inovativních i šílených nápadů, které se nebojí vystavit na odiv. A ano, je to nejzábavnější český film posledních let, o tom žádná. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Napul amaterska kravina v podstate jen o jedny nechutny party s haldou prehravajicich amateru a par extra humus scenama. Ale nastesti tu je i par naprosto dokonalejch foru, fajn hudba a ta hodina utece jako nic. Pripomnelo mi to Klub sracu. Nakonec tak vlastne docela dobra komedie, minimalne na cesky pomery. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Včera 10. 1. 2020 kino SCala Brno - narvaný kino, lístky vyprodaný do posledního. Kámoš kupoval poslední lístek 3 dny před projekcí (ID VAKLAF), druhej kámoš na tom byl podruhý. Což si myslím nebyl jedinej. Což jistě o něčem svědčí. Aktuálně film v červenejch 86% a myslím, že půjde ještě nahoru. To o něčem svědčí. Ze všech lidí jsem byl na projekci bohužel nejstarší a ještě víc bohužel čistej až na dva panáky Grantsky u Vaklafa ... Tam, jedna polovina lidí zhulenejch, druhá polovina lidí ožralejch a třetí polovina sjetejch... A to taky o něčem svědčí... ;-)) Za mlada bych byl rád, že do takový sub-kultury patřím, teď už mi to bylo spíš úsměvný... Samotnej film ale super, pokud poodhlídnu od hypu, trendu, vyfetovanejch zkurvenejch mileniánů, tak jo ... Tohle se Pohlovi už fakt povedlo. Celej sál se řezal smíchy od začátku do konce. Měl jsem moment, kdy jsem myslel, že budu zvrátit, nebo odejdu. Ale spíš to bylo z té atmosféry, v sále, když párty konečně vypukla. Teda ne párty v kině, ale párty ve filmu. Film je narvanej vtipnýma a nechutnýma odkazama na život mládeže v postsocialistický době. Nemá ale žádnej hlubší význam, smysl ani výpověď. Je to výsměch do xichtu intelektuálům a sluníčkářům a další verbeži. Z Český tvorby spolu s Mandragorou a Proč asi to nejextrémnější, co je. Jedinej problém celýho včerejška byl, že už jsem starej a dlouho čistej ... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Téměř celé natáčení probíhalo v severočeském Rumburku. (bianci)
  • Zhruba ve třicáté minutě filmu, kdy hlavní protagonisté jdou uličkou, do nich vrazí dvojice mužů. Toto cameo si střihli Petr Esterka a Petr Purmenský, známí též pod přezdívkami Peťan a STN. (vyfuk)

Související novinky

Reklama

Reklama