Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (469)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak kdybyste koukali na zfilmované Martyho frky. Ty jeho dvojsmysly, trojsmysly a více smysly prostě neměly chybu. Navíc v rámci prasáren je to poměrně na pohodu. Udeří to lehce na začátku a pak se to veze přesně v tom duchu klasické Řezničiny. Navíc klobouk dolů nejen před scénářem, ale i před technickým zpracováním. Tohle už je opravdu někde jinde a musím říct, že to v českých luzích a hájích příjemně rozvířilo rybníček. Konečně se tu také děje něco lehce nekorektního a lidi si toho začínají všímat...za mě super. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Nejlepší česká komedie od GYMPLu. PÁRTY HÁRD je zjevení na české scéně, kterou by stálo za to regulérně distribuovat do všech komerčních kin po republice, protože si to svou kvalitou, narozdíl od všech těch sračkoidních stokrát omletých vztahových mrdek, prostě zaslouží. Jedná se o poctu americkým puberťáckým komediím se silným pikoidním nádechem folklóru Šluknovského výběžku, se kterou se dokáže ztotožnit kdejaká naplavenina z prdelákova podobného ražení. Martinu Pohlovi se povedlo napsat a zrežírovat nečekaně vtipnou fekální komedii, která má skvěle načasovaný humor (vyplývající z přesně vybraného castingu), skryté pointy, schválně amatérsko-dokumentaristicky vypadající kameru a nostalgický pop-punkový soundtrack, jež právě vylaďuje onen vibe amerických teenage komedií z přelomu milénia, z kterých vychází. Třešničkou na dortu je pak například citace scény z MANDRAGORY. Víc podobně odvážných projektů, u kterých se autoři nebojí vzít koule do hrsti a snaží se s tou zchátralou českou kinematografií něco udělat. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jestli je něco, co považuji za hodně špatné na této komedie, tak jedině to, že jsem se hodně moc dobře bavil. Možná se mnou něco není v pořádku, protože bavit se u takového zvěrstva, je prostě asi špatně! Některé scény byly hodně za hranou. Ale nasmál jsem se a celkem dost, i když pravdou je, že občas mi bylo i na zvracení! Hodně úchylná komedie, které v Česku nemá konkurenci. Hodina utekla krásně. Pobavil jsem se. Tři poctivě hvězdičky. Půlku hvězdičky bych dal režisérovi/scénáristovi za odvahu. Na pobavení doporučuji, ale nedoporučuji u této komedie něco konzumovat. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Párty Hárd vypadá lépe než většina české produkce, která se suverénně sere do kin, i když stěží přeskočí laťku, kterou nastavila TV Barrandov. Pohl natočil bláznivou stříkací jízdu a jistě si ji užijí nejen zastydlí puberťáci. Všichni režiséři, kteří každý rok brečí, že mají málo peněz od sponzorů a Státního fondu kinematografie, by si měli uvědomit, že jen o penězích to skutečně není. Chce to filmařský talent a umění něco sdělit, pak je jedno, kolik máte v kase. ()

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

„CHTĚLI BYSTE SI ZAPÍCHAT, NE?...“ /// Vtipný nebo nechutný? NECHUTNÝ! Ty vole, to je píčovina! Jeden se pochcává, druhej sere kdekoliv… To je jako kurva ftipný? Lůzři nakonec svoje „mejdlo“ uspořádaj (někteří i zasunou), ale já jsem vyděšenej, jak čurák před vystrčenou chlapskou chlupatou prdelí. Bože můj! Svět si ten koronavirus zaslouží! (Zlatej Srbskej film!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Život mi votravuje „Poulíček“. 2.) Když vařím, tak kouřím. 3.) Jsem „Řezník“. /// PŘÍBĚH ne HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu se objeví postava Marka "Krysy" Neděli (Miroslav Čáslavka), který pronese hlášku: „Tak to není všechno.“ Tato hláška je odkaz na dokument Tělo bez duše (1996), který se zabývá zneužíváním chlapců v porno průmyslu a smutným životem mladých pražských prostitutů v 90. letech. Hláškou „Tak to není všechno“ se nechvalně proslavil výrobce českého gay-porna Pavel Rousek (s přezdívkou Krysa), známý svým brutálním a agresivním přístupem k natáčení. Na základě tohoto dokumentu byl později stejným režisérem natočen film Mandragora (1997), ve kterém si hlavní roli zahrál právě Miroslav Čáslavka, který se ve filmu s postavou Krysy setkává. (LucasAbelle)
  • Téměř celé natáčení probíhalo v severočeském Rumburku. (bianci)

Související novinky

Reklama

Reklama