Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Černých lesích kdesi v Čechách stojí podivné tajemné stavení. Pamatuje víc než čtyři století. Je na něm znát, že často měnilo majitele, kteří tu i tam něco zbořili nebo přistavěli. Zvláštní dům zdědí rodina Holubova a rozhodne se realizovat záměr zemřelého předka - provozovat motel, jehož název je stejně podivný jako celé místo, leč nikoho ani nenapadne název změnit... Motel Anathema.
Jedinkráte vysílaný třináctidílný seriál, jehož nízká sledovanost (v půl jedenácté večer) zapříčinila storno dalšího plánovaného seriálu Píplmetři. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

PollyJean 

všechny recenze uživatele

Zvláštní český pokus o Davida Lynche (?). Místy se povedlo dosáhnout docela zajímavých úletů, ale povětšinou, jak už to s novými českými seriály bývá, to byla střelba dost mimo. ()

Přemek odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle mne opravdu totálně minulo.. Autoři měli evidentně chuť napsat něco šoustlého a narvat to velkými jmény v malých, jednorázových rolích (namátkou Bolek Polívka), jenže jim to přerostlo přes hlavu - a šoustlost nebyla sympatická (jako třeba u České sody), ale nepřenosná. ()

qvark 

všechny recenze uživatele

Je to již nějaký pátek, co se tenhle seriál objevil v televizi. Takový nemastný neslaný pokus o český Twin Peaks. Pamatuji si z něj jen Miroslava Moravce jak bezvýznamně bloumá v recepci s nápisem ,Nejsem důležitý´ na zádech a chytlavou pískanou průvodní melodii...třemi hvězdami budiž Motelu Anathema dáno za vděk, že mě k nepřekonatelnému Twin Peaks nakonec dovedl... ()

kolacky 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Zcela ztracená příležitost udělat DOBRÝ český horrůrek. A přitom by stačilo jenom ukročit a nebát se. Tři * za snahu. ()

MaroCR 

všechny recenze uživatele

Pokud bych bral primárně v potaz, že se jedná o "český Twin Peaks", bylo by to s bídou na dvě hvězdy. Za odvahu, neotřelost a sympatickou "odlišnost" si Anathema tři hvězdy zaslouží. Byť jen taktak... ()

Horal.P 

všechny recenze uživatele

Odvážný pokus o české Twin Peaks, dnes již bohužel zesnulého režiséra. Škoda, že není absolutně nikde k sehnání. ()

Reklama

Reklama