Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mafiánského bose Paula Vittiho, který má být za měsíc podmínečně propuštěn, se ve vězení pokusí někdo zabít. Volá proto svému psychiatrovi, doktoru Benu Sobelovi, ten se s ním však odmítne bavit. Když se pak gangster nervově zhroutí, je doktor povolán do věznice. Podrobí gangstera řadě bolestivých testů a pak prohlásí, že Paul trpí psychosomatickou poruchou, která se může vyvinout ve schizofrenii. Přestože se Ben brání, je mu mafián nastěhován domů. Již cestou z vězení se doktorovi přizná, že všechno jen hrál a vysvětlí mu, že měl být zavražděn. Doktor mu doporučí, aby zločin pověsil na hřebík a začal nový život. Ben Paula seznámí s producentem gangsterského televizního seriálu, který ho najme jako odborného poradce. Krátce poté mafián za dramatických okolností zmizí a doktor Sobel dostane od FBI příkaz, aby ho do čtyřiadvaceti hodin našel. Podaří se mu to, ale je proti své vůli přinucen zúčastnit se spolu s mafiány loupežného přepadení. A aby toho nebylo málo, připlete se k tomu všemu ještě filmový štáb, pro který Paul pracuje. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

himor 

všechny recenze uživatele

No musím povedať že som sa bavil celý film...De Niro je fakt slušný herec a tieto mafiánske postavy sú mu šité na mieru. Príbeh jednoduchý, ale kvalitný, postavy opäť jednoduché, ale kvalitne zahrané. Výborná mafiánska komédia, narozdiel od drsných filmov alá Kmotr. A už dlho som nevidel Lisu, čo ma potešilo že vyzerá stále k svetu. 85% ()

OughJay 

všechny recenze uživatele

Ani takovej štramák jako Robert De Niro nezachránil svym jinak bezchybnym výkonem tuhle mdlou komedii. Jestli jde něco vytěžit ze vztahu vězně a jeho psychologa, bylo tak učiněno v prvním díle, kterej jsem bohužel před zhlédnutím Přeber si to znovu neviděl. Velmi často bylo k vidění nechutný a trapný přehrávání prakticky všech herců (a zejména Billyho Crystala), který tak ze sebe za prachy udělali čů*áky. Slušnější slovo mě nenapadlo... Pár situací k zasmání tu ale bylo, zejména pak ve scénách, kde se objevil Joe Viterelli, mafián se vším všudy. Celkově ale jednoznačně podprůměr. Dr. Ben Sobel: "I thought you might appreciate a nice home-cooked meal after being in prison for so long." Paul Vitti: "Yeah, that's what I've been jerking off to for the last 850 nights in a row, a fuckin' home-cooked meal. Oh, tuna casserole!" ()

Reklama

DonHUS 

všechny recenze uživatele

Jako každá dvojka se snaží Přeber si to znovu být víc vtipnější, víc akčnější. Vtipy tak jsou prvoplánovější a vulgárnější, ale nezachází do žádných extrémů. De Niro si svou roli užívá a už jen kvůli úvodu z vězení/blázince a scéně, kde si snaží najít práci, nemůžu dát horší hodnocení než jedničce. Ta mi přišla jako celkem fajn komedie na jedno zhlédnutí a dvojka se v tom nijak diametrálně neliší. ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Pokračování úspěšné komedie "Analyze This" z velké míry kopíruje obsah z prvního filmu. Originálních momentů co se scénáře týče je poměrně málo, než aby výrazně dějově oživilo druhý díl, který se rozhodně nemůže rovnat jedničce! Ale stále je zde dost dobrých vtípků a úsměvných situací na to, aby se dalo říci že pokračování je alespoň do jisté míry důstojné. 3,5* za 68% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jak to, že už nejsi v base? -Ukázalo se, že měli falešné důkazy. Proto znovu otevřeli můj případ, jenže pak už ani svědci nechtěli svědčit. Dva z ničeho nic změnili názor a třetí spáchal sebevraždu. -Jak? -Bodl se čtyřikrát do zad a pak ještě skočil z mostu. Chudák... A takovýhle dialogů jsou tam ještě mraky. Zabte mě, mučte mě, píchněte mi injekci se solným roztokem do stehna a stejně pořád budu tvrdit, že propad kvality od prvního dílu není až takový, jak se zde uvádí. Já se skvěle pobavil, a i když tam bylo pár scén, které tam být nemuseli, tak si tenhle film určitě ještě někdy pustím. Lepší čtyři hvězdy! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Striptérka, které dá Ben Sobel (Billy Crystal) mince jako spropitné, je známá pornoherečka Gina Lynn. Celá scéna byla Crystalovou improvizací a původně se ve finálním sestřihu neměla objevit. Proto není Gina uvedena v závěrečných titulcích. (kenny.h)

Související novinky

Travolta je král mafiánů

Travolta je král mafiánů

13.04.2011

Jednou už velký comeback díky postavě gangstera slavil. Tenkrát byl ale pouhým pěšákem, teď bude rovnou největším americkým zločineckým bossem. V epickém dramatu Gotti: Three Generations si John… (více)

Reklama

Reklama